Rodnas OÜ

Aadress: Tiigi 16, Kehtna, Kehtna vald,
79001 Raplamaa
Telefon: +372 507 4527
Koduleht: www.rodnas.ee
Foorum: www.rodnas.ee/foorum/

Rodnas OÜ tegeleb siiani tihedas koostöös AS TATOLIGA New Hollandi põllumajandustehnika müügi ning hooldamise ja remondiga. Meie New Hollandi hoolduspiirkond on Raplamaa, Läänemaa, saared, Pärnumaa ning osaliselt ka Viljandi-, Harju- ja Järvamaa. Alates 2005 aastast oleme sõlminud koostöö otselepingud Itaalia haagiskuivateid tootva firmaga MECMAR SPA Ltd., Inglismaa traktoritreilereid tootva firmaga STEWART AGRICULTURAL Ltd., Prantsusmaa mullaharimisriistasid tootva firmaga AGRISEM International. Tihedat koostööd teeme ka Inglismaa kogurheedrite tootjaga SHELBOURNE REYNOLDS Ltd., Kanada liikurniidukeid tootva MACDON Ltd.-ga.

Ühtlasi müüme, hooldame ja remondime ka ise neid masinaid. Meeskond on hetkel kaheksaliikmeline.


Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised