Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Saumet Service - kindel partner loomakasvatajast tööstusettevõtteni

Saumet Service OÜ eelistab kiirele kasvule mõõdukat arenemist, et mõista paremini turgu ja tarbijate soove.

„Meie tugevuseks on kliendikeskne lähenemine: disainime ja toodame kõik tooted Eestis konkreetset objekti silmas pidades. Sellega on minimeeritud vigade tekkimine, mis tavaliselt venitab toodete paigaldust ja objekti käikuvõtmist. Põllumajanduses ei tehta üldiselt investeeringuid lühiajaliseks kasutamiseks, pigem on ettevõtjatel soov uut farmi ekspluateerida 20-30 aastat,“ ütleb Tammekand.

Samuti on Saumet Service’i tugevuseks nende töötajad – viie aasta jooksul ei ole ettevõttest töötajaid lahkunud, mis tähendab, et lojaalsed spetsialistid teavad ettevõtte toodete eripärasid. Eelkõige just see ongi põhjus, mis tagab kvaliteedi püsivuse.

Saumet Service OÜ alustas tegevust 2009. aasta lõpus kahel põhisuunal, milleks oli tootmisettevõtete seadmete korrashoid ning metallkonstruktsioonide valmistamine ja paigaldus. „Meie tegevus ei ole oma olemuselt esimese viie aasta jooksul palju muutunud. Esimesel tegevusaastal alustasime põllumajanduslike konstruktsioonide tootmisega ja omas sektoris oleme tänaseks koha välja võidelnud,“ ütleb juhatuse liige, täpsustades, et põhiliselt toodetakse veisekasvatajatele ja teistele loomakasvatajatele vajalike kogumisaedade süsteeme ja farmisisustust. Koostöös loomakasvatajatega on välja töötatud sobilikud lahendused, mida toodetakse Eestis ja müüakse  Saumeti nime all. Materjal toodete valmistamiseks tuuakse Euroopa terasetehastest ja kõik tooted kuumtsingitakse Eesti kaasaegseimas tsingipajas Paldiskis.

 

Lisaks põllumajanduskonstruktsioonide tootmisele ja paigaldamisele teeb Saumet metallitöid erinevatele elualadele nii tootmistes kui ka ehituses. Samuti jätkatakse tootmisseadmete, eelkõige toiduainetööstuse seadmete korrashoiualal.

Lihaveisekasvatuse sektoris on Saumet täna kindlalt paigas, olles klientide ja paigalduste arvult Eestis ilmselt esimeste seas. Ettevõtte projekteeritud ning valmistatud tooteid leiab Hiiu- ja Saaremaast kuni Peipsi äärde ja Läti piirini välja ning lisaks on Saumet müünud oma tooteid näiteks Taani.

„Meie lähiajaplaanidesse mahub oma tootmishoone rajamine. Rendipinnad Keilas on väikseks jäänud ja ilma kolimata jääme arengus toppama.Tootmismaa Sauel on juba ostetud ning lähiajal alustame ehitust. Oma tootmishoone ja suurem pind annab meile võimaluse laiendada oma seadmete valikut ja toota efektiivsemalt,“ avaldab Tammekand tulevikuplaane ning lisab, et ettevõte plaanidesse kuulub ka soov laieneda muude farmitarvikute tootmise ja müügi valdkonda.

„Meie soov on tagada kliendile võimalus saada suur osa vajatavast tehnoloogiast ühelt partnerilt, mis tagab kliendile nii mugavama ehitusprotsessi kui ka hilisema muretuma hoolduse. Oma tegevusega püüame jõuda tulemuseni, kus Saumet Service on loomakasvataja valik number üks!“

Vaata lisa: www.saumet.ee

Kontakt: Saumet Service OÜ

Aadress: Uusaru 8a, Saue linn, HarjumaaTootmine ja ladu: Paldiski mnt. 21, Keila linn, HarjumaaTelefon: +372 520 8211E-post: [email protected]

 

 

 

Saumet Service - kindel partner loomakasvatajast tööstusettevõtteni
Foto: Saumet Service
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960