Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 22. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Automaatne lüps, mis sobib kõigile piimafarmidele

Automaatne lüps, mis sobib kõigile piimafarmidele
Foto: Lely Group
Lely muutis lüpsiroboti Astronaut A4 valikut, et toetada farmihaldureid nende farmi juhtimise otsuste tegemisel veelgi paremini.

Hollandi tootja keskendub nüüd piimakarjakasvataja individuaalsetele eesmärkidele ja pakub individuaalselt konfigureeritavaid lüpsiroboteid.Lely töötab välja ka ärikontseptsiooni energiasäästliku tegevuse pakkumiseks piimasektoris. Lely on olnud aastaid automaatsete lüpsisüsteemide tootjate hulgas juhtival kohal. Tänu rohkem kui 65 aasta jooksul kogutud teadmistele põllumajandustsükli kohta hoiab ettevõte kindlat positsiooni söödakoristustoodete vallas. Lely Group tegutseb rohkem kui 60 riigis ja annab tööd ligikaudu 2000 inimesele.

Piimakarjakasvatajad saavad nüüd lüpsiroboti ostmisel valida, millist farmihaldustoimingut nad täiustada soovivad ning saavad oma Lely Astronauti vastavalt konfigureerida. Peale lehmade lüpsmise võimaluse pakub Lely Astronaut A4 ka lahendusi tõhususe ja lehmade tervise jälgimise parandamiseks. Põllumajandustootjad saavad ostmisel või ka hiljem oma valikuid kombineerida või lisada lüpsirobotile lisavarustust. Sellise lähenemise kaudu pakub Lely põllumajandustootjate praegustele vajadustele vastavaid lahendusi ja valmistab ette tulevastele vajadustele vastavaid lahendusi.Tänu tarkvara, andurite, farmijuhtimistoe ja muude võimalustega seotud uutele valikutele saavad piimakarjakasvatajad keskenduda konkreetselt oma isiklike ärieesmärkide täitmisele.Lüpsiroboti individuaalne konfiguratsioon on loodud piimakarjakasvataja ärialaste teadmiste ning Lely põhjalike teadmiste ja suurte kogemuste põhjal automaatse lüpsi vallas. Lely on neid teadmisi ja kogemusi kogunud peaaegu kahekümne viie aasta jooksul tuhandetest farmidest kogu maailmas. Piimakarjakasvatajate ja Lely teadmiste kombineerimine võimaldab luua ning pakkuda iga farmi jaoks individuaalseid tooteid ja parimaid võimalikke tulemusi.Lely Astronauti uus tootevalik on saadaval alates 2016. aasta 1. märtsist riikides, kus see toode on kaubanduslikult kättesaadav.

Lisateavet leiate eesti keeles aadressilt: myastronaut.lely.com

 MIS ON MIS - Lely Group

Lisateave: www.lely.com

KÜSI LISAINFOT:

Lely Center PaideLinery OÜAadress: Mäo Paide vald 7275 JärvamaaTEL: +372 52 16455

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960