Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 31. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MultiOne laadurid – igaüks leiab endale vajamineva

Agrovaru AS on MultiOne’i toodetega tegelenud viimased 6–7 aastat
Foto: Agrovaru AS
Agrovaru AS alustas Jungheinrich tõstukite müügiga Eesti turul 1992. aastal. 1998. aastaks valmis Agrovarul oma hoone, milles on remonditsehh, tagavaraosade ladu ja kontor. Moodsates tingimustes laienesid ka võimalused tõstukite ja laadurite paremaks müügijärgseks teenindamiseks ja remondiks.

Praegu töötab Agrovaru meeskonnas ca 25 inimest ning müüakse ehitustehnikat, aia- ja põllutehnikat ja lao- ning tootmistarvikuid mitmetelt tuntud kaubamärkidelt, teiste seas ka MultiOne. Ettevõtte tegevjuht Toomas Tarang räägib MultiOne laadurite eelistest lähemalt.

Võimas masin kompaktses kehas

Agrovaru AS on MultiOne’i toodetega tegelenud viimased 6–7 aastat ning nüüdseks on jõudsalt turule tuldud ja ka kõige nõudlikumad kliendid on MultiOne’i masinad enda jaoks avastanud. MultiOne laadurite valikus on 10 seeriat ning lisaks SD seeria, mis tähendab seda, et kõik kasutajad leiavad valikust täpselt enda vajadustest lähtuvalt parimad masinad. Üha enam on hakanud MultiOne laadurite kasuks otsustama ka riigiasutused, omavalitsused ning loomulikult kõik põllumajandusega tegelevad ettevõtted.

MultiOne SD seeria on mõeldud spetsiaalselt farmeritele ja välja töötatud kasutamiseks kitsastes tingimustes – juhiiste asub masina tagaosas, muutes masina paindlikuks ja tagades hea manööverdamisvõime. Juhi töökohta on oluliselt suurendatud, tõstevõime on väga hea ning kõik masinad on varustatud Yanmari mootoritega.

Ka hinnalt on SD seeria masinad soodsamad ning üheks suureks plussiks on seegi, et kuigi laaduri baasvarustuses on kõik vajalik olemas, saab vajadusel masinale alati lisaseadmeid osta ning seda ka hiljem vastava vajaduse tekkides. See tähendab, et talumajapidamises, aga miks mitte ka haljastusfirmades ja teistes kommunaalteenuseid pakkuvates firmades, kus võib tihti vaja minna mitmeid erinevaid tööseadmeid, on MultiOne suurepärane valik. Mainimist väärib seegi, et lisaseadmeid MultiOne laaduritele on üle 180.

MultiOne mudeleid on erineva varustusega, just nii nagu klient soovib.
Foto: Agrovaru AS

MultiOne:

* Väga kitsas pöörderaadius* Suur tõstekõrgus ja tõstevõime* Kvaliteetne ja modernne raamistik* Kompaktsed mõõdud* Mitmeotstarbelisus, mis suurendab tootlikkust, samal ajal kulusid vähendades* Kabiini disain tagab 360° takistamatu väljavaate* Madalad ülalpidamiskulud

 

Igale vajadusele vastavad modifikatsioonid

Üldjuhul alates 5–6 seeriast on MultiOne laadurid kolme pumba süsteemidega – masin on küll väike, kuid hüdraulika ja võimekus suur. Kõikidel masinatel on peal teleskooppoom, standardvarustuses paralleeltõsted poomile ning lisaks on masinaid võimalik maanteeametis arvele võtta. Kui klient vajab näiteks suurendatud lükkejõudu või kiirust, on vastavad modifikatsioonid tootevalikus olemas.

Erilist tähelepanu on pööratud juhi töökohale – see on oluliselt suurem, kui teistel turul olevatel analoogsetel masinatel, istmed on ergonoomilised, jalgadel ning ka juhi ümber on igal pool piisavalt ruumi. Kõikidel alates 6 seeria masinatel on standardvarustusena peal reguleeritavad roolid ning 11-funktsiooniga joystick, mis võimaldab lihtsat ja täpset poomi ja tööseadmete haldamist.

Kui rääkida sellest, mille poolest eristub Agrovaru oma tootevalikuga klientidest, toob Toomas Tarang välja teistest paremad hüdrokomponendid, hoolega valitud lisaseadmed ning kindlasti ka väga hea hinna ja kvaliteedi suhte, mis tuleneb sellest, et Agrovaru on MultiOne laadurite otsene maaletooja.

Erilist tähelepanu on pööratud juhi töökohale – see on oluliselt suurem, kui teistel turul olevatel analoogsetel masinatel
Foto: Agrovaru AS

Ka teenindus on oluline

Agrovarul on üle-eestiline teenindusvõrk koos kümmekonna teenindusbussiga, teeninduskeskused Tallinnas ja Tartus ning hoolduspunkt ka Viljandis. Eelneval kokkuleppel pakutakse teenindust ka nädalavahetustel.

Teenindusbussi eeliseks on see, et klient ei pea laadurit ise teenindusse tooma, piisab vaid sellest, kui helistada telefoninumbril 526 2200 ning leppida kokku aeg – seejärel tuuakse kliendile kokkulepitud ajaks koju buss, kus kõik hoolduseks vajaminevad tarvikud-tööriistad olemas.

Kõik sagedamini vajaminevad tarvikud on Agrovaru laos sees, spetsiifilisi asju tellistakse tehasest, aga ka sel puhul ei ületa tarneaeg 2–3 päeva. Vajadusel saab klient Agrovarult ka asendusmasina.

Lisaks on Agrovarul olemas rendipark, mis tagab, et klient ei pea lisaseadmeid alati ostma, vaid näiteks hooajaliste või ühekordsete tööde puhul on võimalus vajalikud lisaseadmed lihtsalt rentida – seda kasvõi üheks päevaks.

Olemas on ka demomasinad, mis tähendab, et kui klient soovib, tullakse tema juurde koju demot tegema. Samuti on Agrovaru klientidele nähtav ja kättesaadav sellistel üritustel nagu näiteks künnivõistlused, lillelaadad, talupäevad jne, seega – kui huvi, astu aga ligi! MultiOne laadurite kohta leiab rohkem infot ka kodulehelt www.multione.ee.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960