Autor: INTRAC Eesti AS • 10. aprill 2024

Võimsa, samas ökonoomse mootoriga nutikas ja ergonoomiline traktor MF 8S

Uutelt traktoritelt oodatakse aina kiiremat tööd, paremat tulemuslikkust ja suuremat kasutajasõbralikkust. Prantsuse põllumajandusmasinate tootja Massey Ferguson otsustas arendada traktori, mille puhul on maksimaalselt määral arvestatud kasutajate arvamuse ja tagasisidega ning nii sündis jõuline, võimekas, töökindel ja ergonoomiline traktor MF 8S.
Võimsa, samas ökonoomse mootoriga nutikas ja ergonoomiline traktor MS 8S.
Foto: John Gate

INTRAC Eesti AS materjalikäsitlusmasinate müügiosakonna juht Endre Matros nendib, et uus traktor on klientidelt saanud kiita nii kasutuslihtsuse, hea hinna ja kvaliteedi suhte, suurepärase töökindluse, mugavate juhtimisseadmete järele kui ka võimsuse ning suutlikkuse eest töötada kõige nõudlikumate tööseadmetega.

MF 8S seeria pakub terviklahendusi põlluharimiseks.
Foto: Simon Foster

MF 8S seeria pakub terviklahendusi põlluharimiseks, ühendades nutikuse ja mugavuse töökindluse ja mitmekülgsusega. Näiteks on 8S juhil võimalus olla ka põllul ühenduses oma tööandja või koostööpartneri ning Massey Fergusoni edasimüüja või ekspertidega. See omakorda avab terve rea uuenduslikke teenuseid, mis on kohandatud juhi vajadustele ja välja töötatud traktori tööshoidmiseks.

MF 8S projekti alustati nii-öelda tühjalt lehelt, lähtudes ülemaailmsest Voice of the Customer uuringust, mis koosnes põhjalikest, üks-ühele intervjuudest klientide ja operaatoritega mitmes riigis. Kliendid rõhutasid tagasisides vajadust mugavuse, kasutuslihtsuse, hea hinna ja kvaliteedi suhte, töökindluse ning intuitiivsete ja mugavate juhtimisseadmete järele. Samuti sooviti 100% ühenduvust ja suutlikkust töötada kõige nõudlikumate tööseadmetega. Selle tulemusena sündis uue ajastu traktor MF 8S.

8S juhil on võimalus olla ka põllul ühenduses oma tööandja või koostööpartneri ning Massey Fergusoni edasimüüja või ekspertidega.
Foto: Simon Foster

Efektiivne mootor ja nutikad täppislahendused

Maksimaalne võimsus ja pöördemoment madalatel mootori pööretel vähendab kütusekulu 10% ja vähendab mürataset. Mootoril on automaatne klapivahe seadistus ning lihtne juurdepääs igapäevaseks hoolduseks. Dyna-7 automaatsed ülekanded pakuvad sujuvat ja mugavat käiguvahetust, E-Power topeltsiduriga ülekanne võimaldab muuta kiirust pöördemomendi katkestusteta kogu kasutusala piires ning astmevaba käiguvahetus tagab alati kütuse optimaalse kasutamise. Lisaks on mootoril lisavõimsuse juhtimise funktsioon, mis võimaldab kasutada rohkem energiat siis, kui seda kõige rohkem vaja läheb.

8S on kõige vaiksema (müratase ainult 68 dB) kabiini ja 360° nähtavusega traktor. Kabiini ja esisilla vedrustus suurendavad sõidumugavust ning armatuurlaual on kogu vajalik info korraga olemas. Uus käetugi on oma klassi parim kõigi traktori toimingute juhtimiseks.

8S on kõige vaiksema (müratase ainult 68 dB) kabiini ja 360° nähtavusega traktor.
Foto: Simon Foster

9-tollise puuteekraaniga terminal lisab töökogemusele intuitiivsust ja täpsust. Uued MF Guide'i lahendused vähendavad võimalikke ülekatteid, tagades sellega parema ökonoomsuse. Samuti on varustuses spetsiaalsed funktsioonid, mis võimaldavad reguleerida liikumise ajal külvikiirust, minimeerides automaatselt ülekatteid, vahelejätmisi ja materjali raiskamist.

Tööde üksikasjalikud andmed saadetakse turvaliselt pilve kaudu kontorisse ning telemeetria võimaldab kaug- ja reaalajas jälgimist, suurendades tõhusust ja maksimeerides tööaega. Ja kui traktor peakski põllul signaali kaotama, töötab süsteem 20 minutit võrguühenduseta laitmatult edasi. Nutikad süsteemid lihtsustavad nii juhi tööd kui ka on efektiivsed – uuringute kohaselt säästavad autopilootsüsteemid põllutöödel kuni 12% kütust.

Uus MF 8S seeria kuulutab Massey Fergusonile täiesti uue ajastu algust.
Foto: Simon Foster

Uus MF 8S seeria kuulutab Massey Fergusonile täiesti uue ajastu algust. See pakub terviklahendusi põlluharimiseks, ühendades tipptasemel masinad, täiesti uuel tasemel kabiini ja pakkudes laia valikut ühendatud teenuseid, mis aitavad äritegevust tõhusamalt juhtida.

Loe MF 8S kohta rohkem siit >>

Massey Fergusoni hoolduslepingud aitavad põllumajandusettevõtetel tegutseda konkurentsivõimeliselt ja kulutõhusalt. Ulatuslik edasimüüjate võrgustik tähendab, et tugi on alati vaid telefonikõne kaugusel. Eestis on Massey Fergusoni partner INTRAC Eesti AS.

Küsi pakkumist oma uuele traktorile juba täna!

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960