Riigi põllumaa suurtehing lükkub edasi

Põllumajandusministeeriumi plaan müüa
Tartumaal kümnete miljonite kroonide eest põllumaad jääb toppama Tartu ringtee
kavandatava ehituse tõttu.

Põllumajandusministeerium kavatses tänavu müüa Tartumaal Tähtvere vallas pisut enam kui 3000 hektarit maad, mille eest riik oleks selle piirkonna varasemaid müügitehinguid silmas pidades võinud saada ligi 75 miljonit krooni, kirjutas postimees.ee.

Ministeeriumi kantsleri Ants Noodi sõnul taotles maanteeamet aga müügiga viivitamist, sest osa maast võib vajalik olla Tartu ringtee infrastruktuuri rajamiseks. Täpset ringtee trassi ja lisateid pannakse praegu paika. Ei ole veel otsustatud, kas ehituse alla läheb riigimaa või praegu eraomanduses olevad maad.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

DOTNUVA BALTIC AS otsib SEEMNETE MÜÜGIJUHTI

DOTNUVA BALTIC AS

21. jaanuar 2019

Uudised