Seeder: nälgivad riigid peavad suhtumist muutma

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seederi sõnul saab Eesti aidata toidunappuse all kannatavaid riike eeskätt põllumajandusalaste teadmistega ja kogemustega, kuid samas peavad ka abivajajad ka ise rohkem tegutsema.

Seeder ütles ETV hommikuprogrammis "Terevisioon", et Eesti võimalused raha ja toidu jagamisel on napid. "Me oleme väike riik, aga teadmisi saame jagada küll."

Seedri sõnul peavad toiduabi vajavad maad oma suhtumist muutma. "Eks see on ka ootuste ja hoiakute muutmise küsimus. Praegu on abi vajavad riigid rohkem keskendunud abile - andke meile vilja, andke meile raha, andke meile toiduained, aga nii lihtne see ei ole," selgitas Seeder.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised