AS Tere: Selja piimatootmine meeldis meile

Tere inimesed käisid nõukogu poolt enampakkumisele pandud Selja piimatootjat vaatamas ja ettevõtte kohta on öelda ainult häid sõnu, ütles piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine.

"Meie inimesed käisid seda ettevõtet vaatamas ja öelda on ainult häid sõnu. Tere tänane prioriteet on investeeringud meie tööstuste arendamisse, et suurte Leedu ettevõtetega konkurentsis püsida," rääkis Kivine vastates küsimusele, mida Pärnumaa piimatootjast arvab ning miks Tere ostupakkumise tegemata jättis.

"Põllumajandusettevõtete omandamine võib tulla sobivate pakkumiste korral päevakorda, kuna sektor on selgelt positiivses kasvutrendis. Meie tänane fookus on siiski suunatud protsessidele maja sees," selgitas Kivine.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Uudised