27. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nopri peremees: tule perega maale elama, saad töö- ja elukoha

Võrumaal asuva Nopri Talumeierei omanik ja juht Tiit Niilo on asunud koostöös Misso vallaga maaelu edendama ning esitab Eesti inimestele ahvatleva pakkumise perega maale tööle ja elama asuda.

Nopri talu peremehe Tiit Niilo avalik pöördumine:

Tere. Mina olen Nopri talu peremees. Olen tööandja kahekümnele inimesele, isa viiele lapsele. Minu suurimaks sooviks on, et noored jätkaksid tegevust minu talus ja meiereis. Et järgmine põlvkond sooviks jätkata meie tegemisi, vajame olulisi muudatusi. Elu jätkumiseks Missomaal on vaja teotahtelisi inimesi, kes sooviksid panustada meie kogukonna tulevikku.

Valla volikogu on kolme aasta jooksul valla arendustegevustes kasutanud erinevaid võimalusi. Muuhulgas soovisime parema tuleviku nimel naabervaldadega liituda. Paraku tulutult. Väikevalla võimalused töökohti luua on piiratud, kuid nüüd oleme kokku leppinud järgnevas.

Misso vald ja Nopri talu pakuvad välja kümme erinevat töökohta inimestele, kes asuksid koos perega Misso valda elama. Lisaks töökohale pakume elamiseks talu viieaastase tasuta kasutuslepinguga.

Hetkel koostatakse valla arengukava ning kinnitan, et selles pööratakse suurt tähelepanu just lastega peredele parima elukeskkonna kujundamisele. Vastutasuks ootame motiveeritud ja asjalikke inimesi, kes soovivad maal elu edasi arendada ning Eesti terviklikku arengusse panustada.

 Ootame Sind Misso – saad „tuhat ühes“:

    õpilaskohad heasse kooli ja/või koha toredasse lasteaeda

    peresõbraliku elukeskkonna    töökoha    elukoha talus (või kortermajas)    vajalikud teenused kiiresti arenevas vallas    995 muud elulist asja…

Tule, võta pere kaasa ja panusta ühe Eesti väikevalla arengusse ning vaata, mida sellel kaunil maapiirkonnal Sulle pakkuda on.

Tiit Niilo

Pakutavate töökohtade hulgas on turismikorraldaja, meiereitööline, finantsist, autojuht ja lüpsja Nopri Talumeiereis. Lisaks võtab Misso vallavalitsus tööle majandusspetsialisti, IT-tugiteenuse pakkuja ning noorsootöötaja/huvijuhi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960