Talleggi ja Rakvere lihakombinaadi omanik kaotab Soomes 300 töökohta

Soome lihatoodete kontsern HKScan teatas, et on asunud kõnelustesse kuni 295 töökoha kaotamiseks.

Ettevõtte sõnul loodetakse esialgselt prognoositud koondatavate töötajate arvu vähendada leebemate meetmete nagu tööülesannete muutmise ja töökoormuse vähendamise abil kuni poole võrra. Läbirääkimisi alustati Soomes emafirma HKScan Corporationi ning HK Ruokatalo Oy ja selle allhankefirma HK Agri Oy-ga.

Talleggi ja Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Teet Soorm kommenteeris emaettevõtte tegevust: „HKScan alustab Soome turul tootlikkuse ja kasumlikkuse tõstmise programmi planeerimist koostöös ametühinguga. Tegemist on lokaalse plaaniga. HKScan tegevused Soome turul ei mõjuta AS Tallegg ja AS Rakvere Lihakombinaat tegevust Eesti ja Baltikumi turul.“

HKScani koduturgudeks on Soome, Rootsi, Taani ning Balti riigid, Eestis kuuluvad kontserni AS Tallegg, AS Rakvere Lihakombinaat ja AS Ekseko.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

DOTNUVA BALTIC AS otsib SEEMNETE MÜÜGIJUHTI

DOTNUVA BALTIC AS

21. jaanuar 2019

Uudised