Eesti stendid 109 ja 121 asuvad messikeskuse hallis 8.2.
Eesti põhistendi kulinaarses fookuses on tänavu põdraliha ja sinna juurde sobivad joogid. Põdraliha on igal aastal Saksa külastajate hulgas tekitanud elevust ja võitnud tarbijate poolehoiu. Stendil pakutakse nii erinevaid põdralihatooteid kui ka kohapeal valmistatud toitu põdralihast. Näiteks saavad külastajad proovida eestipärast põdraburgerit rukkikoorikleiva vahel ja põdralihahautist. Samuti on väljapaneku oluliseks osaks Eestile omased joogid: kali, õunamahl, hele õlu, valge viin ning liköörid Vana Tallinn ja Kristallkümmel. Uudsena tutvustatakse külastajatele Eesti esimest maheviina Moe 1886, mis on valmistatud Eesti rukkist ning hiljuti pälvinud ka Tunnustatud Eesti Maitse kvaliteedimärgi.
Eesti stendi tootevalikust leiab Saksa tarbijatele armsaks saanud klassikud – lepa- ja kadakasuitsujuustu, grillvorstid, rukkileiva, või, vutimunad, kange sinepi, mädarõika, astelpaju marmelaadi, metsmarjakrõpsud ja -moosid, mee, ravimteed, kohukesed, kamajahu, maiustused jm.
Messi külastajate tuju hoiavad üleval muusikud Kait Tamra, Andrus Lehes ja Aldo Järve, kes esitavad Eesti rahvuslikku muusikat. Stendil on võimalik osa võtta Eestit tutvustavatest auhinnamängudest. Lisaks toiduainetele tutvustatakse messil koostöös mittetulundusühinguga Eesti Maaturism meie maaturismi võimalusi.