Maarahva kongress tunnustab taas maaelu eestvedajaid

Maarahva kongressi korraldustoimkond otsustas 14. septembril toimuval Maarahva VI Kongressi taaskord tänumedalitega tunnustada maaelu eestvedajaid.

Tunnustus antakse sarnaselt eelmisele kongressile välja järgmistes kategooriates: õpetaja, kultuurikandja, külavanem, põllumees, omavalitsustegelane, ajakirjanik, metsamees, ajaloolane, ettevõtja, kalur, teadlane, maapere, mahetootja, sotsiaaltöötaja.

Ettepanekuid saavad esitada kõik soovijad: selleks tuleb oma ettepanekud kandidaatide osas saata aadressil maarahvakongress@gmail.com, lisades selgitusw, miks just üks või teine kandidaat väärib maaelu eestvedaja tiitlit. Korraldustoimkond ootab ettepanekuid  2. septembrini.

2010. aastal Paides toimunud Maarahva V Kongressil tunnustati maaelu eestvedajatena Roosna-Alliku Põhikooli direktorit Daina Pärti, Kihnu Virvet, Tuhalaane küla sädeinimest Enn Sarve, OÜ Peetri Põld ja Piim juhti Taso Veeret, Kambja vallavanemat Ivar Tedremad, ajakirjanikku Peeter Ernitsat, metsameest Kaarel Tiganikku, ajaloolast Arvo Sirendit, Kopra turismitalu peremeest Rudo Puksi, kalakasvatajat Hans Kruusimägi, Maaülikooli professorit Olav Kärti, Pari talu peret Räpina vallast, Mäeotsa talu peret Orava vallast, Saidafarmi juhti Juhan Särgavat ning arsti Ürjo Mälksood.

Maarahva VI Kongress toimub 14. septembril Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

DOTNUVA BALTIC AS otsib SEEMNETE MÜÜGIJUHTI

DOTNUVA BALTIC AS

21. jaanuar 2019

Uudised