EAS kutsub Eesti puidu- ja toiduainetetööstuse ettevõtteid Hiina äri tegema

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) koostöös Eesti Kaubandus-Tööstuskojaga kutsub Eesti puiduja toiduainetööstuse ettevõtteid osalema projektis, mille raames aidatakse ette võtetel leida koostööpartnereid Hiinas.

Visiidi aeg valitakse välja koos osalejatega, pidades silmas ka Hiinas toimuvate oluliste messide toimumisaegu,et pakkuda visiidile veelgi lisa väärtust. Osalejaks saab olla puidu- ja toiduainetööstuses ettevõte, kelle eesmärk on laiendada eksporti Hiinas.

Loe lisa SIIT.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Oilseeds Trade otsib PIIRKONDLIKKU ESINDAJAT

Oilseeds Trade AS

20. oktoober 2017

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Uudised