Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põllumajandusmuuseumid kutsuvad avatud uste päevale

Eesti Põllumajandusmuuseum, Piimandusmuuseum ja Carl Robert Jakobsoni Talumuuseum kutsuvad täna, 1. mail avatud uste päevale tutvuma muuseumidega ja osalema töötubades.

Carl Robert Jakobsoni Talumuuseumis (www.kurgja.ee) Pärnumaal Kurgjal  toimuvad ekskursioonid majas ja territooriumil ning viltimise ja paelte punumise töötoad. Muuseumi külastamine on täna tasuta.

Eesti Põllumajandusmuuseumis (www.epm.ee) Tartumaal Ülenurmel toimuvad roigasmööbli ja paberi valmistamise töötoad ning kõigile külastajatele on avatud sepikoda, kus sepatööd tutvustab sepp Mart Salumaa. Muuseumi piletid ja töötoad on täna 20% soodsamad.

Eesti Piimandusmuuseumis (www.piimandusmuuseum.ee) Järvamaal Imaveres saab täna muuseumipiletiga tasuta osaleda võiteo ja koorelahutamise ning sõira valmistamise töötubades. Päeva lõpus toimub muuseumi masinasaalis kontsert.

Põllumajandusmuuseumid avavad oma uksed 1. mail toimuva üle-Eestilise maaturismiettevõtete avatud uste päeva raames. Lisaks turismiettevõtete võimalustega tutvumisele saab 1. mail kas tasuta või erihinnaga osaleda matkadel ja retkedel, teha käsitööd, kogeda uusi maitseelamusi, lüüa kaasa talgutel, kohtuda pererahvaga, kogeda suitsusauna jpm. Maaturismipäeva täpsed pakkumised leiab kaardilt.

Info Eesti Põllumajandusmuuseumi kohta:

Veebilehel: http://www.epm.ee/event/maaturismi-ettevotted-kutsuvad-kulla-2/

Facebookis https://www.facebook.com/pages/Eesti-P%C3%B5llumajandusmuuseum/227854330580266

Info Eesti Piimandusmuuseumi kohta:

Veebilehel: http://www.piimandusmuuseum.ee/

Facebookis: https://www.facebook.com/pages/Eesti-Piimandusmuuseum/401975989855963

Info Kurgja Talumuuseumi kohta:

Veebilehel: http://www.kurgja.ee/

Facebookis: https://www.facebook.com/pages/Kurgja-Talumuuseum/194452167264273

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960