PROFi atrade võrdlustestis oli LEMKENI ader parim?  ?  ?  ?  ? 

PROFI korraldas kaheksahõlmaliste poolrippatrade võrdlustesti. Võrdluses oli viis masinat erinvatelt firmadelt nagu Kverneland PG 100 Variomat, LEMKEN Diamant 11 VT L 100, Pöttinger Servo 6,50 plus nova, Rabe Kormoran PF VHA 180, Vogel & Noot c plus Hektor 1000 STHD Vario.

Testitulemused näitasid, et kõik viis kaheksahõlmalist poolripp-pöördatra teevad tööd, millega võib rahule jääda kuid nendega töötamise kohta seda alati öelda ei saa.

Parimaks osutus LEMKEN Diamant 11 VT L 100, mis esines testis kõigi kriteeriumite järgi väga hästi. Künnilaiust saab väga laialt seada ning esimese saha töölaiuse sobitumine sellega toimub automaatselt. Künnilaiuse vahemik oli testi suurim -2,16 kuni 4,40 m. Plusspunkte sai Diamant ka veel saha kinnituse, kivikaitse, nurgalõikurite, pakkerullihaaratsi ja Durma-Maxx-ribahõlmade tööriistavaba vahetuse eest.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised