Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

John Deere ja Baltic Agro Machinery on partnerid Eestis

OÜ Baltic Agro Machinery ja maailma juhtiv põllumajandustehnika tootja Deere & Company sõlmisid partnerluskokkuleppe.

Baltic Agro Machinery teostab John Deere tehnika ja varuosade müüki, järelteenindust ning nõustab kliente John Deere FarmSight tehnoloogia kasutamisel.

“John Deere’i põllumajandustehnika ning golfi- ja aiatehnika esindusõigus toetab Baltic Agro Machinery tooteporfelli uue tugeva kaubamärgiga ja annab võimaluse arendada ettevõtet. Samuti annab põllumajandustehnika müük ja hooldus sünergia teiste Baltic Agro grupi ettevõtetega,” ütles juhatuse liige Ants Puusta. “Põllumeestele oleme usaldusväärseks ja kindlaks partneriks põllumajandustehnika soetamisel ja järelteenindamisel.”

“John Deere’i põllumajandustehnika ning golfi- ja aiatehnika müügiks ja hooldamiseks avame müügi- ja järelteeninduskeskused Türil, Tartus ja Tallinnas,” ütles juhatuse liige Eiko Nõgols, “Samuti arendame välja professionaalse meeskonna, kes tagab klientidele teeninduse üle Eesti.”

MIS ON MIS

Baltic Agro Machinery OÜ

1992. aastal tegevust alustanud OÜ Baltic Agro Machinery tegeleb põllumajandustehnika ja metsamasinate müügiga ning kuulub koos ettevõtetega AS Baltic Agro ja AS Scanola Baltic Danish Agro gruppi.

Danish Agro grupp tegeleb söötade ja söödalisandite; väetiste, taimekaitsevahendite, seemnete; kütuste, määrdeainete ja teiste põllumajandustarvikute müügi ning viljakaubandusega. Grupp on ka paljude tuntud põllumajandustehnika brändide edasimüüja ning omab aiandus- ja vabaajakaupade müügikeskuseid.

Danish Agro grupis töötab 4000 töötajat ja 2015.aasta plaanitav käive on 4,2 miljardit eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960