Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bayeri Balti organisatsioon toetab SOS lastekülade haridusprojekte

2015. aastal toetas Bayer Balti riikide SOS lastekülasid 18500 euro suuruse annetusega haridusprojektide tarbeks.

„Usume innovatsioonifirmana kindlalt, et haridus on võti parema tuleviku juurde ning seetõttu on meil väga hea meel toetada SOS lastekülasid nende töö korraldamises,“ sõnas Bayeri tegevjuht Baltimaades Olaf Gerber.

SOS lastekülad usuvad, et kvaliteetse hariduse abil saab peatada tõrjutuse, vaesuse, koduvägivalla ja perede lagunemise nõiaringi. Stimuleeriv õpikeskkond on lapse arengu jaoks hädavajalik. SOS lastekülad korraldavad põhikoolide toetusprogramme, mis vastavad kohalike kogukondade vajadustele ning kasutavad laste traumade ravimiseks uusi kaasaegseid lapsekeskseid meetodeid.

Bayeri annetus aitab Eesti, Läti ja Leedu lastel osaleda eraõppe ja -nõustamisprogrammides ning erinevatel koolitustel. Toetusprogramm hõlmab ka õpetajatele mõeldud koolitusi ja sotsiaalprogramme toimetulekuraskustega peredele.

Bayeri Balti organisatsioon on SOS lastekülasid toetanud 2011. aastast.

TASUB TEADA

Bayer CropScience, mille peakorter asub Saksamaal Monheimis, on üks maailma juhtivatest ettevõtetest taimekaitse ja mittepõllumajandusliku kahjuritõrje valdkondades. Bayer CropScience’i tegevusvaldkondadeks on taimekaitse, keskkonnateadused ja bioteadused.

Bayer CropScience’is töötas 31.12.2014 seisuga ligikaudu 23 100 inimest. Ettevõtte 2014. a. müügikäive oli 9,5 miljardit eurot.

Alates 1. novembrist 2015 juhib Olaf Gerber Bayeri Balti organisatsiooni, olles lisaks ka Soome ja Balti Pharmaceuticalsi divisjoni juht.

Bayer CropScience`i tegevusalad on jagatud kolme divisjoni vahel: Crop Protection (taimekaitse), Environmental Science (kahjurite tõrje ja tooted kasutamiseks koduaedades) ja Seeds (seemned).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960