Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse Taanilt

Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse T
Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse Taanilt

Täna, 27.10.2016 toimub Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuse ruumides Eesti Aiandusliidu III Visioonikonverents, mis võtab kokku lõppeva aiandusaasta.

Konverentsi koostööpartner on sel aastal Taani Suursaatkond Eestis ja tegemist on aiandusvaldkonna aasta suursündmusega. Konverentsil otsitakse vastust küsimusele – kuidas saada oma valdkonna tipptegijaks? Eesti aiandustootjate tulevikuvõimaluste üle arutlevad Taani ja Eesti spetsialistid ja valdkonna arvamusliidrid.

Eesti Aiandusliidu juhatuse esimees Raivo Külasepp ütles, et Aiandusliidul on selja taga väärikas ajalugu. „Koos oma liikmete ja koostööpartneritega proovime heita pilgu silmapiiri taha ja mõtiskleda kohaliku aiandustootja võimaluste üle tulevikus. Konverents koostöös hea partneri Taani Suursaatkonnaga annab selleks suurepärase võimaluse, kuna Taani spetsialistide kogemus on maailmas väga hinnatud,“ sõnas ta.  

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised