President Kersti Kaljulaid külastas Salvesti toiduainetööstust

President Kersti Kaljulaid külastas Salvesti toidu
Salvesti omanik Veljo Ipits abikaasaga, president Kersti Kaljulaid, Salvesti...

Möödunud reedel käis Salvesti tootmisega tutvumas Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid.

President tegi toiduainetööstuses ringkäigu ning tutvus liinide ja tootmisprotsessidega. Kõige enam tundis ta huvi just ettevõtte tootearenduse vastu ja uuris, millised on peamised ekspordisuunad.

Salvesti tegevjuhi Lauri Betlemi sõnul oli neil suur au võõrustada Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaidi. “See on tunnustus kogu meeskonnale ja meie viimaste aastate pingutustele.” Ta sõnas kohtumisel presidendiga, et ettevõte on viimastel aastatel palju tähelepanu pööranud ekspordi tõhustamisele. “Meie eksportmüük on viimase kolme aastaga kasvanud üle kuue korra.” Betlem lisas, et samuti on jõudsasti panustatud tootearendusse, mille käigus on järk-järgult uuendanud kogu tootevalik.

Betlem lisas, et Eesti toidu tutvustamine maailmas on oluline ning toiduainetööstusettevõtted pingutavad ühiselt selle nimel. “Eesti kui kiirelt areneva IT-riigi kuvandit täiustab teiselt poolt meie puhas loodus, jõudsasti kasvav mahetoodangu osakaal põllumajanduses ja kvaliteetne toidutööstus. Usun, et president leiab võimalusi, kuidas Eesti puhast toitu maailmas tutvustada.” 

President Kersti Kaljulaid külastas Salvesti toiduainetööstust
President Kersti Kaljulaid külastas Salvesti toiduainetööstust

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised