EPKK on projekti juhtpartner, kuid projekt viiakse ellu MTÜ Eesti Maaturism, SA Jõgevamaa Arendus-ja Ettevõtluskeskuse, SA Valgamaa Arenguagentuur ja SA Tartumaa Turism ning Läti maaturismi ühingu „Lauku Celotajs” ja Vidzeme Planeerimispiirkonna koostöös.
Projekti eesmärgiks on soodustada Liivimaa ühise kulinaarse pärandi kasutamist ja koostööd turismitalude, toitlustusettevõtete ja kohalike toidutootjate vahel Eestis ja Lätis.Projekti käigus luuakse ühine turismitoode “Liivimaa toidutee” ja tehakse sellele ühisturundust nii Eesti ja Läti tarbijatele kui ka olulisematel välismaa sihtturgudel (Leedu, Saksamaa, Soome, Venemaa).Projekti viiakse ellu kolme aasta jooksul alates 2017. aasta maist kuni 2020. aasta kevadeni.
Allikas:
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda