Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Oilseeds Jatiina esitles uut tehnikat

Oilseeds Jatiina esitles uut tehnikat
Foto: Jatiina OÜ
20. aprillil olid põllumajandustootjad oodatud Jatiina OÜ Tõrvandis, Kauba tee 10, asuvasse esindusse, et koos pidada maha üks tore pidu. Nii tänati omi kliente, aga samuti anti teada, mida uut ja põnevat pakub traktoritootja Deutz-Fahr sel hooajal põllumehele.

Jatiina OÜ kuulub Oilseeds gruppi ja pakub põllumehele kvaliteetset tehnikat. Nende esindusest leiab nii Deutz-Fahri traktoreid, Krone söödakoristusmasinaid, Amazone külvikuid ja pritse, aga uue tootena ka Keenani söödamiksereid.

Oilseeds Trade juht Veikko Vahar näeb tuleviku positiivselt. “Ajad on läinud paremaks, põllumehe finantsvõimekus on paranenud. Siin on oma osa piima kokkuostuhinna tõusul, aga ka sellel, et meie põllumees on õppinud kriisi tõttu efektiivsemalt tootma. Nüüd on eriti oluline, et põllumees teeks tarku valikuid tehnika soetamisel – kõige odavam ei pruugi olla kõige parem valik. Rõhk peab olema kvaliteedil,” lausus Vahar.Jatiina tegevjuht Imre Vilt tänas kliente, kes Maamessi raames aega leidsid kohaletulekuks. “Pidutsemiseks leiab alati põhjuse. Meie peo põhjus on teie tänamine ja uutele klientidele teretulemast ütlemine. Kevad toob uued tuuled ja ka uued masinad me põldudele, meie soov on teile täna kõige värskemaid mudeleid tutvustada,” ütles Vilt ja lisas, et natuke tähistatakse ette ka Jatiina 11. sünnipäeva. “Me saame seda tähistada ka õigel päeval, 27. aprillil.” 

Meeleoluka peo video leiad SIIT.

Deutz-Fahr tegi Maamessi ajal uute, seeria 6 ja seeria 7, traktorite esmaesitluse. 

Kõik soovijad said tehnikaga lähemalt tutvuda. Kes peole ei jõudnud, neid oodatakse esindusse asja uurima.Peo muutsid meeldejäävaks ja meeleolukaks ansambel Apelsin ja kaunid tantsutüdrukud.

Jatiina promos uusi masinaid
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960