Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 29. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alltech`i asutaja: tegutsema peab kohe ja kiiresti

Pearse Lyons, Alltech asutaja ja president, jagab enda edulugu
Foto: Alltech
Järjekorras juba 33ndat korda toimuv Alltech`i aasta suursündmus ONE - Alltech Ideede Konverents - meelitas osalema rekordilised 4000 inimest ligi 80. riigist.

Alltech Ideede Konverents (ONE17), tõi huviliste ette 70 rahvusvaheliselt tunnustatud esinejat teaduse, põllumajanduse, tehnoloogia ja äri valdkonnast, kes tõstsid esile tulevikutehnoloogiate võimalused ja olulisuse põllumajanduse revolutsiooniliseks muutmiseks, selleks, et teha võimalikuks järgmine suur hüpe tootlikkuse murranguliseks suurendamiseks. 

Kõikides põllumajandussektorites tõusevad esile digitaalsed tehnoloogiad ja rakendused, mis muudavad oluliselt tootmissüsteeme ning tarneahelat. Tehnoloogiad, mis radikaalselt muudavad kehtivaid ärimudeleid ning mis võimaldavad farmeritel töötada senisest kujuteldamatult täpsemal tasemel.

“Arengud tehnoloogilistes võimalustes on uskumatud,” nende sõnadega avas Dr. Pearse Lyons, Alltech`i asutaja ja president tänavuse konverentsi.  “Kõik muutub üha kiiremas tempos ning ettevõtted peavad hakkama mõtlema nagu start-up`id: tegutsema peab kohe ja kiiresti.”

Jagades enda vaatenurgast enam kui 36 aasta jooksul ettevõtjana tegutsemise kogemust loetles Lyons üles viis võtmeoskust, mis on temale edu toonud:

KiirusJuhtimineKultuurVäljaõpeHuumor

Robert Walker, KEENAN tegevjuht, esitamas murrangulisi tehnoloogiaid agritehnika vallas
Foto: Alltech

“Oleme agri revolutsiooni keskmes - see toimub siinsamas, just praegu ja see on väga põnev,” ütles Robert Walker, KEENAN`i tegevdirektor, kes markeeris murranguliste andmepõhiste tehnoloogiate tähtsat osa tuleviku põllumajanduses.

Walker tõi välja ka KEENAN`i kui agritehnika tootja koostöö tehnoloogiaettevõtete nagu Vodafone ja Intel, et tuua farmeriteni reaalajas informatsioon loomade söödaratsiooni ja söötmise korraldusest.

Pearse Lyons annab üle Alltech Humanitaari Auhinna Peter Diamandis`ele
Foto: Alltech

Peter Diamandis, XPRIZE sihtasutuse asutaja ning Singularity University kaasasutaja, rõhutas kuulajatele, et ainuke pidepunkt on muutus ning muutuste ulatus on ajas kiirenev ja laialdasem kui me oskame arvata. “Püsimaks uuenduslik ja teedrajav peame ettevõtjatena mõtlema eksponentsiaalselt, kuna tehnoloogia areng on eksponentsiaalne,” lisas Diamandis.    

Peter Diamandis pälvis ka Alltech`i Humanitaari Auhinna, mis antakse iga-aastaselt välja inspireerivate ja inimsõbralike saavutuste eest.

Alltech:

Asutatud 1980. aastal Iiri ettevõtja ja teadlase Dr. Pearse Lyons`i poolt;

Alltech on ainus eraomandis olev ettevõte TOP 5 loomatervishoiu ettevõtete seas;

Ligi 100 tootmishoonet üle maailma teeb Alltech`ist suurima eluspärmi ja orgaaniliste mineraalide töötleja ja tootja ning Kentucky`s USA asuv vetikate tehas on esimene sellesarnane globaalsel turul;

Ettevõttes on ligi 5000 töötajat.

Kolmepäevasel konverentsil astusid paljude teiste seas üles ka George Blankenship, endine juhtivtöötaja rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtetes Tesla Motors, Apple Computer ning GAP Inc., Lisa Bodell, Futurethink asutaja ja tegevjuht, Jack Bobo, Intrexon asepresident.

Konverentsi programm lõppes meeleoluka Iiri rahvustantsu etendusega, mille tõi lavale menukas Riverdance tantsukompanii.

Järgmine ONE Konverents leiab aset 20.-23. mail 2018 Lexington’is Kentuckys

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960