(Sisuturundus) KEENAN`i söödamikser hakkab söötma loomi ühes Eesti suurimas piimafarmis

KEENAN`i söödamikser hakkab söötma Eesti suurima p
KEENAN`i söödamikser hakkab söötma ühes Eesti suurimas piimafarmis loomi

Käesoleva aasta 6. juulil käivitati Eesti suurimas piimafarmis Mangeni PM OÜ, KEENAN söödamikserite suurim ja võimsaim mudel KEENAN MECHFIBRE400. 28 m3-st mikserit vedanud 190 hj-line traktor tuli nii segamise- kui ka laotamisega probleemideta toime.

OÜ Jatiina spetsialistid teostasid söödamikserile müügieelse kontrolli, lõppseadistus toimus aga juba kliendi juures, kus mikser ühendati traktoriga ning söötmistarkvara InTouch internetiga. Kohapeal toimus kasutuskoolitus nii masinameestele kui ka farmispetsialistidele. Selgeks tehti mikseri ehitus, söödaratsioonidega toimetamine ning hooldamise nipid.

KEENAN MechFiber400 söödamikserit oli väga lihtne kasutusele võtta
KEENAN MechFiber400 söödamikserit oli väga lihtne kasutusele võtta

“KEENAN MechFiber400 söödamikserit oli väga lihtne kasutusele võtta ja rõõm lihtsast hooldusest peegeldus vastu traktoristi näost,” rääkis masina seadistamise lõppedes OÜ Jatiina spetsialist Ergo Viil.

Söödamikseri kasutamise mugavust välja tuues lisas ta, et omaniku soovide kohaselt paigaldati ka laaduri kabiini dubleeritud juhtpult, mis on suur samm täpsema, mugavama, lihtsama ja stressivaba töö suunas. “Kokkuvõtvalt – mikseriga ülimat rahulolu väljendasid nii töölised kui ka loomad,”

KEENAN`i söödamikseri tööd juhib KEENAN`i ja Alltech`i söötmishaldustarkvara InTouch, mis võimaldab distantsilt juhtida mikseri igapäevast tööd ja vajadusel ratsioonis operatiivselt muudatusi teha ning kontrollida ratsiooni tõhusust ja piimatootmise tulemuslikkust.

KEENAN`i söödamikserite ainulaadne toimemehhanism tagab lehmadele sobivaima söödasegu, mis on põhjalikult läbisegatud, ühtlane ja milles on säilinud oluline kiuline struktuur.
Söödamikseri kahekambriline ehitus, koosneb segamiskambrist ja eraldiseisvast väljalaskekambrist. Kahekambriline ehitus, 6-labaline haspel ja patenteeritud vastulõiketerade süsteem võimaldab toota söödasegu ainulaadset "lahtist", kohevat söödasegu - MechFibre.
Nii teaduslikes kui ka söötmiskatsetes on tõestatud MechFiber kiu fraktsiooni säilivus söödasegus. See tagab hea vatsatöö ja kõrge söödaväärinduse nii piimaks kui ka juurdekasvuks.

Mikseriga ülimat rahulolu väljendasid nii töölised kui ka loomad
Mikseriga ülimat rahulolu väljendasid nii töölised kui ka loomad

Lisainfo:
OÜ Jatiina
Ergo Viil
ergo.viil@jatiina.ee
Tel 512 0122

Alltech Eesti OÜ
Pilleriin Puskar
ppuskar@alltech.com
Tel 505 2846

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

DOTNUVA BALTIC AS otsib SEEMNETE MÜÜGIJUHTI

DOTNUVA BALTIC AS

21. jaanuar 2019

Uudised