Kalatoodete müüja kasvatas käivet 40 protsenti

Kalatoodete müüja kasvatas käivet 40 protsenti
Kalatoodete müüja kasvatas käivet 40 protsenti

Kalatoodete müüja Dtrim Grupp kasvatas käivet üle 40 protsendi ning teenis ligi 180 000 eurot kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kalatoodete hulgimüügiga tegeleva Dtrim Grupp OÜ müügitulu kasvas 44 protsenti, 8,58 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum langes 13 protsenti, 179 414 euroni.

Mullu töötas firmas keskmiselt 15 inimest, seda on aasta varasemast ühe võrra rohkem. Käive töötaja kohta suurenes 34 protsenti, 571 927 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 8 protsenti, 823 euroni kuus.

Tegevusaruandes ettevõtte juhtkond majandustulemusi ei kommenteerinud.

Ettevõtte omanikud on Kalle Tuhk (50 protsenti) ja Dmitry Bulavin (50 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud. Eelmisel aastal võeti firmast 75 000 eurot dividende. 2015. aastal maksti omale dividende 63 600 eurot.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

DOTNUVA BALTIC AS otsib SEEMNETE MÜÜGIJUHTI

DOTNUVA BALTIC AS

21. jaanuar 2019

Uudised