Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 24. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Farmi piimatööstus jõudis Emori meeldivate brändide edetabeli esikümnesse

Farmi piimatööstus jõudis Emori meeldivate brändide edetabeli esikümnesse
Foto: Eesti Toiduliit
Kantar Emor avaldas aprillikuus tehtud uuringu põhjal Eesti inimestele enim meeldivate brändide edetabeli, kus Farmi Piimatööstus platseerus seitsmendal kohal, tehes aastatagusega võrreldes olulisima positsioonitõusu. Koha esikümnes said Eesti ettevõtetest veel Kalev, ERR ja Selver.

Kantar Emori lemmikbrändide uuringu leiad SIIT.  

“Kõik Farmi tooted on valmistatud kvaliteetsest Eesti, peamiselt Viru- ja Vooremaa lehmade piimast,” ütles Farmi Piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik. “Eesti tarbijad hindavad kohalikke brände üha enam, mida tõestab ka Emori brändide eelistuste edetabel. Oleme tänulikud kõigile Farmi piimatoodete tarbijatele ning lubame ka edaspidi kvaliteetset Eesti toodangut pakkuda.”

“Igasugune tähelepanu ja auhinnad aitavad Farmi Piimatööstusel laiendada oma tootevalikut ning suurendada tootlikkust Virumaa üksuses,” märkis Kallaspoolik. “Farmile on oluline läbi kogu piimatootmise ahela jätkusuutlikkus ja elu säilimine, etsuureneva tootlusega kasvatada ka toorainet pakkuvate talumajapidamiste sissetulekut. Meie teesiks on “Piim tuleb Farmist” – mitte poest, vaid tublide Eesti lehmade ja inimeste abiga meie külmkappi ning lauale.”Ruta Kallaspoolik ütles, et Farmi on viimastel aastatel toonud turule mitmeid uusi tooteid, mis tarbijate poolt väga hästi vastu on võetud. “Kaks aastat tagasi tõime turule Islandi päritolu skyri, mis on tänaseks saanud mitmeid auhindu ning on osutunud tarbijate seas väga populaarseks tooteks. Samuti toodame endiselt nostalgilist hapendatud petti, aga sellel aastal tõime turule ka täiesti uue toote – keefiri külmsupi.”

AS Farmi Piimatööstus (www.farmi.ee) tegutseb Eesti turul 1999. aastast ning annab tööd 220 inimesele. Viimasel kümnendil on Farmi olnud oluline Eesti tootearendaja ning on korduvalt pälvinud Eesti Parima Piimatoote tiitli. Ettevõte varub toorpiima ainult Eestist, tootmisüksused asuvad Virumaal.

Käesoleval aastal pälvis Farmi Piimatööstus Eesti Parima Piimatoote 2018 tiitli. Möödunud aastal auhinnati Farmi Köögiskyri tiitliga Eesti Parim Toit Tervisele 2017. Kaks aastat tagasi sai Eesti Parim Piimatoode 2016 auhinnaFarmi Hapendatud täispiim. Aastal 2014 pälvis Farmi Piimatööstuse Kreeka jogurtite sari nii Parima Toiduaine kui ka Parima Piimatoote auhinna. 2009. aastal oli Eesti Parim Piimatoode Farmi Jänksi jogurtishake ning 2011. aastal Farmi Köögi toorjuust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960