Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotogalerii: INTRAC näitas Rannu Seeme OÜ maadel uut põllutehnikat

INTRAC näitas Rannu Seeme OÜ maadel uut põllutehnikat
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Eile, 4. oktoobril, toimus Tartumaal Rannu Seeme OÜ põllul INTRAC Eesti põllutehnika demopäev.

Et suuremad põllutööd on nüüdseks tehtud ja põllumehel aega pisut enam kui külvi- ja koristusajal, oli osalejate huvi suur. Nii sai töös näha ja proovida traktoritootja Massey Ferguson’i traktoreid, mil võimsust kuni 350 hj ja Dal-Bo ja Kongskilde erinevaid mullaharimisriistasid ning Manitou teleskooptõstukeid ja frontaallaadurit CASE 821G.

INTRAC Group on ligi 25-aastase kogemusega rasketehnikamüüja Baltimaades omades JOHN DEERE metsatehnika, MANITOU teleskooptõstukite, SVETRUCK tööstuslike kahveltõstukite, CASE ehitusmasinate, BOMAG teede-ehitusmasinate ainumüügiõigusi. Eestis ja Lätis on INTRAC’i tootevalikus  MASSEY FERGUSON traktorid, kombainid, ruloonipressid  ja muu heinatehnika, samuti, DAL-BO ja KONGDKILDE mullaharimisriistad ning CONOR Engineering söödamikserid ning lägatehnika.

INTRACi ettevõtete käive 2018 aastal ulatub üle 70 miljoni euro. INTRAC Group pakub teenust läbi 13 müügi- ja teeninduspunkti Eestis, Lätis ja Leedus. INTRAC Eesti AS pakub Eestis parimat teenindusvõrku, nende peakontor ja varuosade keskladu asuvad Tallinnas ning harukontorid-teeninduspunktid Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Kuressaares. INTRAC Latvija SIA peakontor koos varuosade kesklaoga asub Riias ning harukontorid-teeninduspunktid Salduses, Valmieras ning Rezeknes.

 

Uudis pritside turul. Eilne tuuline ilm tõestas, et HARDI taimekaitsepritsid sobivad meie oludesse hästi. INTRAC Eesti ASi juhatuse esimees Tanel Teimann kommenteeris just pritside teemat. Ta ütles välja uudise, mis puudutab nii vanu, kui tulevasi, HARDI taimekaitsepritside omanikke. „Mul on hea meel teada anda, et alates 1. novembrist 2018 on INTRAC Eesti AS’il Eestis ja INTRAC Latvija SIA’l Lätis ainuõigus esindada HARDI taimekaitsepritside müüki ja teenindust. Alates käesoleva aasta juunist on alustanud INTRAC HARDI taimekaitsepritside müügi- ja turundustegevusega,“ ütles Teimann ja lisas, et nad on samm sammult laiendanud põllumajandusmasinate tootevalikut ning otsinud kvaliteetsete taimekaitsepritside tootjat. „Seetõttu on meil suur rõõm, et nüüdseks on kokkulepe esindada HARDI International’i Eestis ja Lätis – saame nüüd pakkuda oma klientidele veelgi laiemat tootevalikut, HARDI on taimekaitsepritside tootjana tuntud ja hinnatud, olles üks eelistatumaid brände ka Eesti põllumeeste poolt.“

Lisaks oli põllupäeval kohal hooldusbuss ja sai infot nende pakutavate teenuste kohta. Põllupäevale oli kohale kutsutud ka kütusemüüja Neste, põllumehele sobivaid masinaid pakkuv Amserv ja kindlustusteenust vahendav Salva Kindlustus.

Pikemalt INTRAC Eesti tegemistest ja plaanidest saad lugeda Äripäeva põllu- ja metsamajanduse erilehest, mis ilmub 25. oktoobril.

Intrac Eesti demopäev
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960