Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 3. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

6 aastat uudiseid - meil on täna sünnipäev!

6 aastat uudiseid - meil on täna sünnipäev!
Foto: Postimees/Scanpix
Täpselt kuus aastat tagasi, 3. detsembril 2012, otsustas Äripäev, et on viimane aeg teha veeb, mis edastaks põllumajandussektori ettevõtjatele paremaks toimetamiseks olulist infot. Nii oleme igal tööpäeval toonud teieni kõik olulise sektoris toimuvast ja saame nüüd tähistada juba 6. sünnipäeva.

Täname kõiki meie teemaveebi lugejaid, kaaskirjutajaid, koostööpartnereid, toetajaid ja ka neid inimesi, kes on võtnud vaevaks meile häid vihjeid uudisteks saata. Tänud!

Nagu eelmistel aastatelgi, siis ka täna, vaatasime mis on olnud selle aasta, 3. detsember 2017 kuni 3. detsember 2018, loetumad uudised põllumajandus.ee veebis ja facebookis. Selle ajavahemiku jooksul oleme toonud teieni täpselt 1418 uudist.

TOP 10 uudised: 

1. Kuidas kasvatada kanepit?

2. Uhuumetsandus kisub metsa poole

3. Kõljala POÜ püüab uute tehnoloogiate abil rekordeid

4. Uus John Deere kombain tegi Eesti põldudel esimesed viljakoristused

5. Haritava maa hind kasvab

6. Kaspar Järvala: ma ei plaani osaleda järgmisel aastal Eesti künnivõistlustel

7. Eesti toit on puhtuselt teine Euroopas!

8. Marge Pähkel: keerulised ajad viljaturul - laevad müüdud, aga vilja pole

9. Kristo Busch: 2017. aasta oli Stokker Agrile edukas

10. Mahehiid: suured mahud – veel suuremad plaanid

TOP 10 fotouudised:5. Suur fotogalerii: vaata, mis toimus Maamessi välialas6. Suur fotogalerii: kalasadamad avasid uksed7. Fotod: Baltic Agro konverents oli osalejate- ja inforohke8. Fotod: Keavas sai näha pirakaid tõupulle9. Fotod: Olustveres valiti sektori tippjuht10. Suur fotogalerii: Alvar MÜ viljakuivati sai valmis

1. Suur fotogalerii: Eesti künnimeistrivõistlused Kehtnas

2. Fotod: Kehtna Mõisa uus farmikompleks on valmis

3. Taavi Kivistik: Eesti on elulõngade maa

4. Suur fotogalerii: Agrovizija toimus esmakordselt Lätis

Et olla paremini kursis kõigega, mis sektoris toimub, soovitame liituda meie iganädalase, tasuta uudiskirjaga. Seda saate mugavalt teha SIIN.

Uute uudisteni!

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960