Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 12. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BASF alustas innovatiivse Revysol® fungitsiidi tootmist

Margus Saviste juhib Eestis BASFi tegevust
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
BASF on USA-s Missouri osariigis asuvas Hannibali tehases alustanud Revysol® nimelise fungitsiidi tootmist, mis annab põllumeestele üle maailma uue töövahendi tagamaks terved ja haigusevabad põllukultuurid ja saagi, tugevdades ühtlasi ettevõtte positsiooni juhtiva fungitsiidide tootjana.

„Oleme rõõmsad tootmise eduka alguse üle, mis on oluliseks sammuks toomaks see uus ja efektiivne fungitsiid meie siinsete klientideni 2020. aastal,“ sõnas BASF Agricultural Solutions Eesti müügijuht Margus Saviste.

BASF loob keemiat säästliku tuleviku jaoks. Kombineerime majanduslikku edu keskkonnakaitse ja sotsiaalse vastutusega. Enam kui 115 000 töötajat BASFi kontsernis teevad tööd, et aidata kaasa meie klientide edulugudele peaaegu kõigis sektorites ja peaaegu kõigis riikides üle kogu maailma. Meie tooteportfell on jaotunud neljaks segmendiks: kemikaalid, jõudlustooted, funktsionaalsed materjalid ja lahendused ning põllumajanduslikud lahendused. 2017. aastal oli BASFi müügikäive enam kui 60 miljardit eurot. BASFi aktsiatega kaubeldakse Frankfurdi (BAS), Londoni (BFA) ja Zürichi (BAS) börssidel. Vaata lisa: www.basf.com.

 

Revysol saab olema üle maailma kättesaadav kohandatud koostisega, võimaldades kaitsta saaki erinevates kasvutingimustes. Selle patenteeritud toimeaine loodi vastavuses kõrge tasemega regulatiivstandarditega, tagades seejuures suurepärase toime ja sobivuse paljude erinevate põllukultuuridega. BASF on tootmise alustamiseks investeerinud olemasolevasse tootmissüsteemi mitukümmend miljonit eurot.

Revysoli peetakse BASFi uueks hitt-tooteks ning selle müügimahuks prognoositakse üle 1 miljardi euro. BASF on taotlenud Revysoli registreerimist 60 riigis Euroopas, Aasias ja Ameerikas enam kui 40 põllukultuuri jaoks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960