Autorid: põllumajandus.ee, Põllumajandus.ee • 27. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EPA messil on kirsiks tordil tasemel seminariprogramm

ERM
Foto: Reuters/Scanpix
Juba kaheksa kuu pärast toimub Raadil Eesti Rahva Muuseumis esimene EPA – Eesti põllumajanduse aastanäitus 2019, mis toob kaheks päevaks Tartusse sektori tipptegijad.

Korraldajatena oleme lubanud, et lisaks n-ö klassikalisele messile on EPA-l ka kõrgel tasemel seminariprogramm, mis hakkab praeguseks juba kuju võtma.

Põllumajanduskojal on konverentside ja seminaride korraldamisel pikaajaline kogemus. Koja korraldatavad foorumid on viimase 20 aasta jooksul kujunenud valdkonna ekspertide tunnustatud kokkusaamiskohaks. Meie foorumid ja seminarid on lisaks kohalikele praktikutele, teadlastele ja poliitikakujundajatele Eestisse toonud tipptasemel lektoreid kogu Euroopast.

Aastanäitus on hea võimalus tooteesitluseks

EPA korraldamine on täies hoos ja praeguseks on ennast näitusele eksponendina registreerinud juba terve rida sektori juhtivaid masina- ja söödamüüjaid ning teisi ettevõtteid.

Eksponendid on registreerimisel üles näidanud elavat huvi ka seminaride korraldamise vastu. Näituse formaat ning ERM-i mitmekülgsete funktsioonidega seminariruumid annavad suurepärase võimaluse tooteesitluste korraldamiseks. Olgu selleks tooteks siis taimekaitseprits, kombain, digilahendus, finantsteenus või söödalisand.

Julgeme lubada, et EPA programmist leiab endale huvitavaid teemasid iga näituse külastaja. Põllumajanduse aastanäituse programm keskendub eelkõige väga praktilistele lühiseminaridele, mille keskmes on ettevõtja ja tema vajadused.

Kahe päeva jooksul tutvustatakse põllu- ja biomajanduse trende, uuendusi ning innovaatilisi tehnoloogiaid, mis aitavad ettevõtetel paremini majandada ning leida lahendusi kõige keerulisematele igapäevastele väljakutsetele. Suurematest sündmustest toimub aastanäituse raames ka Eesti lamba- ja kitsekasvatajate aastakonverents.

Selver ja Coop korraldavad kaubandusseminare

Seminariprogrammi partner on näiteks maaeluministeerium koos oma valitsemisala asutustega, et tutvustada tootjatele huvipakkuvaid teemasid nii põllumajanduspoliitika kui ka erinevate allasutuste tegevusvaldkondadest.

Praeguseks on eelkokkulepped sõlmitud ka eestimaiste kauplusekettidega Selver ja Coop – mõlemad on valmis aastanäitusel korraldama kaubandusseminare, et kohalikele tootjatele tutvustada turustusvõimalusi oma ketis ning arutada nii olemasolevate kui ka potentsiaalsete tarnijatega edaspidist koostööd kodumaise kauba müümisel.

Suursündmuse õnnestumisel on ettevõtjatel suur roll

Siinkohal kutsume kõiki põllumajanduskoja liikmeid – erialaliite, ühistuid ja piirkondlikke tootjaid ühendavaid organisatsioone üles kasutama seda võimalust omavaheliste kohtumiste ja mõttevahetuste korraldamiseks.

Näituse korraldajate põhimõte on lihtne.

Arvame, et suursündmuse loovad sektoris tegutsevad ettevõtjad ise vastavalt oma vajadustele ja ootustele.

Lisaks heale sisule saame Eesti Rahva Muuseumi avarates ja kaasaegsetes tingimustes pakkuda külastajatele ka meeldivat keskkonda. Meie käsutuses on kaheksa erineva suurusega seminariruumi, mis mahutavad 25–50 külastajat, ja 250 inimest mahutav Jakob Hurda saal.

Roomet Sõrmus

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda

Sügisene tippsündmus

Esimene Eesti põllumajanduse aastanäitus EPA2019 toimub 31. oktoobrist 1. novembrini 2019 Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

See on uue põlvkonna väljanäitus, mis ühendab endas ärikülastajale suunatud B2B messi, kõrgel tasemel seminariprogrammi ja meeleoluka lõikuspeo. Samuti toimub lamba- ja kitsekasvatajate aastakonverents.

EPA2019 on põllumeestele hea võimalus teha kokkuvõtteid lõppenud aastast, sõlmida äripartneritega tulevikku vaatavaid kokkuleppeid ja ammutada energiat uueks hooajaks valmistumisel.

Lisainfot leiab kodulehelt epamess.ee.

Messi meediapartneriks on Äripäeva teemaveeb pollumajandus.ee.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960