„Ostsime kokku enamiku Setomaalt korjatud riisikatest ühe meie koostööpartneri kaudu,“ sõnas Tere piimatööstuse turundusjuht Katrin Tamm. „Panime kokku kaks head üdini kohalikku maitset – Setomaa riisikad ja Tere Põlva tootmisüksuses käsitsi valminud kodujuustu. Ka piim, millest kodujuust valmistatakse on pärit alati kohalikust Põlva Agro farmist, et see jõuaks meie juurde kiiresti ja toode oleks alati sama kvaliteediga.“
Kodujuust on tuntud oma kõrge valgusisalduse poolest ning seepärast kasulik nii kehale kui ka vaimule. Kõik Tere kodujuustud on valmistatud käsitööna Põlva piimameistrite poolt. Riisikatega kodujuustu kõrval võib peolettidelt leida ka teise Eestimaise lemmiku – mädarõikaga kodujuustu. See sobib hästi nii salatitesse kui ka niisama otse topsist söömiseks.