21. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Ratsionaalselt mõtlevad põllumehed valivad endale Zetori

Zetori tehas panustab hetkel tehnoloogilistesse uuendustesse rohkem kui kunagi varem.

Zetori kauaegne kasutaja Ants Kivilaan tõdeb: “Zetoritega olen töötanud juba alates 1999. aastast. Kokku on mul neid 3 erinevat mudelit, igaüks oma töödeks. Täpselt sama asi on autodega, neid on mul olnud mitmeid, kuid nüüd olen juba pikemat aega truuks jäänud Škodale. Tšehhi masinad on korralikud, mugavad ja töökindlad.”

Eestis viimase poolaasta enim müüdud traktor (65–140 hj klassis) oli Zetor. Traktorimüügi edetabelites naaberriikides Leedus ja Poolas näitab Zetor esinumbrina oma usaldusväärsust juba aastaid.

Zetori tehas on loodud juba 1946. aastal ja seega on nad pikaajalise traktorite toomise kogemusega. Märkimisväärne on, et nad on siiani suutnud tagada kogu oma tootmise Euroopa-kesksena – kõik detailid valmistatakse Brnos Zetori tehases. Nii on tagatud rangete kvaliteedinõuete jõustumine ja kontroll. Tehase esindaja Alexandr Kuchar ütleb: “Oleme pilgud pööranud varasemast suuremate ja võimsamate traktorite tootmisele, mis lähenevad juba 200 hobujõule. Meie uurimis- ja arengukeskus Brnos annab teada, et tootmise pearõhk on hetkel seatud innovatiivsusele. Aga endiselt jäävad meie traktoreid iseloomustama järgmised märksõnad: parim kombinatsioon mootorivõimsustest ja -tööst, lihtne efektiivne disain ja silmapaistev töökindlus.”

Huvitava uudisena on teada, et lisaks tehasesiseselt toodetud Zetori mootoritele paigaldavad nad näiteks Major mudelitele Deutz AG mootoreid.

 

Zetori tehas panustab hetkel tehnoloogilistesse uuendustesse rohkem kui kunagi varem.Seni võis Zetor Major, Proxima ja Forterra mudeliseeriate valikust leida selliseid, mis sobivad väiksemale põllumehele  või talupidajale vananeva Vene tehnika väljavahetamiseks või suuremasse farmi abitraktoriks. Sellest aastast on väljas kaasaegseimate tehniliste lahendustega mudel – Forterra HD (150 hj). Pakkudes kõiki kaasaegseid multifunktsionaalseid lahendusi, samaaegselt tagades maksimaalse jõudluse säästliku kütusekuluga.

Terve kevade on HD-mudeliga Valgjärve valla maadel töötanud Maskin Grupp OÜ. Mehed sõnavad lühidalt ja konkreetselt: “Sild on hea lai, künniautomaatika peal ja esisillavedrustus ka, no ikka väga mugav töötada.”

Eestikeelselt kodulehelt www.zetor.ee leiame lõpetuseks järgmise jutulõigu: “Esisillavedrustus, kabiinivedrustus, künniautomaatika ja hulk kaasaegseid ergonoomilisi lahendusi – raba tööd ilma igasuguste piiranguteta! Ja see pole veel kõik … Päeva lõpus kütusenäidikut kontrollides veendud taaskord, et Zetor Forterra HD on tõeliselt mõistlik valik.”

Eestis on Zetori mudelivalik kõigile tutvumiseks Maaritsas Peetri Talutehnikas. ja www.zetor.ee..

Lisainfot saad: www.talutehnika.ee

Hakka meie sõbraks Facebookis

 

 

 

 

Ratsionaalselt mõtlevad põllumehed valivad endale Zetori.
Foto: Maskin Grupp OÜ / Peetri Talutehnika

Autor: Maskin Grupp OÜ / Peetri Talutehnika

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960