27. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu vangla otsib juurikate müüjat

Justiitsministeerium kuulutas välja uue riigihanke Tartu vanglale kartulite ja köögivilja pakkuja leidmiseks.

Pakkumisi oodatakse kartuli hankes 9. oktoobriks ning köögiviljade pakkumiste laekumise ajaks on määratud 10. oktoober.

Justiitsministeeriumi õigustalituse juristi Kristi Lõokese sõnul oli Tartu Vangla riigihankes määratletud eraldi piirkonnana seoses ettevõtete erinevate transpordivõimalustega.

"Kuid kahjuks laekus Tartu piirkonnale vaid üks pakkumine nii kartuli kui köögivilja osas ja pakutud hinnad ületasid olulisel määral eelarvesse arvestatud summasid. Sellest lähtuvalt otsustas Justiitsministeerium esitatud pakkumised tagasi lükata ja Tartu piirkonnale kuulutada välja uued hanked," lisas Lõoke.

Tartu Vangla soovib osta kuus 12 500 kg kartulit, 1400 kg peakapsast, 1600 kg porgandit, 750 kg punapeeti, 1000 kg sibulat ja 580 kg kaalikat. Pakutav kaup peab vastama kõikidele tervisekaitse nõuetele ja olema heade toiduvalmistamisomadustega. Kindlaid sordieelistusi ei ole.

Justiitsministeerium kuulutas riigihanked ja Tartu vangla vangide toitlustamise korraldamiseks. Nüüdseks on pakkumised laekunud ja leitud varustajad Põhja-Eesti piirkonna vanglatele.

Augusti lõpus välja kuulutatud riigihangete kohaselt hakkab Tallinna, Murru, Ämari ja Harku vanglatele kartuleid tarnima OÜ Riitsinus ja köögivilju AS Sagro.

Lisaks on justiitsministeerium välja kuulutanud hanked järgmise aasta tarneteks pagaritoodetele nagu leib, sai, sepik ja lihatoodetele sealhulgas sealiha, veiseliha, hakkliha, maks, keeduvorst, viiner, frikadellid, pihvid, sardell, suitsupõsk, poolsuitsuvorst, kanakoivad. Pagaritoodete pakkumisi oodatakse 13.novembriks ja lihatoodete pakkumisi 9. novembriks. Hanked piimale, piimatoodetele, kuivainetele ja kalale ootavad oma järjekorda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960