Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev avas uudisveebi põllumeestele

Äripäev avas põllumajanduse valdkonna otsustajatele suunatud uudisveebi, mis koondab kokku sektorit puudutava info.

Äripäeva tänavusse põllumajandustootjate edetabelisse pääsenud 129 ettevõtte müügitulu kokku oli 301 miljonit eurot, mis näitab et põllumajandussektor on juba arvestatav tegija Eesti majanduses.

"Põllumajandus on strateegiline valdkond kogu maailmas ja mis puudutab toidutootmist, siis see on Eestis saanud seni põhjendamatult vähe tähelepanu. Põllumajandussektor on oluliselt tähtsam, kui see on väljaloetav sektori osakaalust SKPs. Ma väga tervitan Äripäeva põllumajandusteemalise uudisveebi avamist," kommenteeris põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel sõnul tasub juba kümnenda Äripäeva uudisveebi ilmumist tähistada. "Põllumajandussektoris liigub arvestatavalt raha ja seal tehakse olulisi otsuseid. Loodan, et põllumajandussektori otsustajatele on loodav uudisveeb toimuvaga kursis olemiseks hädavajalik," märkis ta.

Veebilehe www.pollumajandus.ee toimetaja Meelika Sander-Sõrmus lubab, et teemaveeb hoiab silma peal olulisematel valdkonna uudistel, vahendab sektoris toimuvaid investeeringuid, võtmeisikute töökohtade vahetusi, toetuste arenguid Euroopa Liidus, majandustulemusi ja edukate projektide kogemuslugusid.

Toimetajana kutsun Teid üles liituma pollumajandus.ee uudiskirjaga. Annan Teile ka argumendid, miks seda teha:

* Saate korra nädalas kõik olulised põllumajandusuudised tasuta ühes e-kirjas;

* Saate arvamuslood ja blogid Eesti ja muu maailma põllumajandussektori otsustajatelt;* Saate värsked põllumajandusvaldkonna tööpakkumised;* Saate eelmüügis erihinnaga pakkumised kõikidele Äripäeva põllumajanduse seminaridele, koolitustele, klubiüritustele ja konverentsidele.

Uudiskirjaga tasub liituda kiiresti, sest kiirematele on Äripäeval kaks üllatust: – kõigi vahel, kes liituvad pollumajandus.ee uudiskirjaga esimese nädala jooksul (3.12–09.12), loosime välja ühe tasuta pääsme 29. jaanuaril toimuvale seminarile "Kuhu liigub toorainete hind aastal 2013?"

Esiteks

Teiseks saavad kõik esimese nädala jooksul liitujad Äripäeva tasuta tellimuse kaheks nädalaks.

Uudiskirjaga saab liituda SIIN

Temaatilised uudisveebid on Äripäeva kiiresti kasvav osakond, täna avatud pollumajandus.ee on järjekorras 10. valdkonnapõhine infokanal. Siia kuuluvad: kaubandus.ee, ituudised.ee, best-marketing.ee, bestsales.ee, logistikauudised.ee, toostusuudised.ee, ehitusuudised.ee, raamatupidaja.ee ja sekretar.ee.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960