Eesti esimese VIPide künnivõistluse võitis Tiina Tauraite

Täna toimus Olustveres Teenindus- ja Maamajanduskooli õppetalu maadel Eesti künnimeistrivõistluste raames eraldi VIPide künnivõistlus, mille võitis näitleja Tiina Tauraite.

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder saavutas teise ja Ülo Kivine kolmanda koha. Homme selgub Eesti künnimeister 2013, kes läheb järgmisel aastal Eestit esindama maailmameistrivõistlustele Prantsusmaal.

Võistluse võitja, näitleja ja Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli vilistlane Tiina Tauraite sõnas: „Kõik, mis mind võidule viis, on Olustveres õpitud!“. Eesti künnimeistrivõistluste raames toimunud VIPide künnivõistlusel võtsid omavahel kündmises mõõtu veel Urmas Vaino, Ivo Linna, Marilyn Jurman, Igor Mang ja Meelis Annus. Võistlust kommenteeris ja rahval hoidis meeleolu üleval Venno Loosaar.

Võistlusest osa võtnud Swedbanki põllumajandussektori juht Meelis Annus sõnas, et Eesti künnimeistrivõistluste raames toimunud VIPide künnivõistlusel oli tunda nii närvikõdi ja põnevust kui ka sõbralikku konkurentsi võistlejate vahel.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised