Leedut ei ole Vene piimatoodete impordipiirangutest ametlikult teavitatud

Venemaa ei ole Vilniust ametlikult teavitanud oma kavatsusest kehtestada esmaspäeval teatud Leedu piimatoodetele impordipiirangud, ütlesid laupäeval Leedu peaminister Algirdas Butkevicius ning toidu- ja veterinaarameti direktor Jonas Milius, kirjutab arileht.ee.

"Seni ei ole Venemaa saatnud mingeid ametlikke dokumente piimatoodete ekspordi kohta Leedust Venemaale. Niisuguseid piiranguid ei saa kehtestada järsku, sest selleks on olemas teatud protseduurid. Venemaa peaks saatma meile ametliku dokumendi, milles annab teada, millal Leedu kaupade ekspordipiirang Venemaale jõustub," ütles peaminister.

Vene tarbijakaitseameti Rospotrebnadzor juhi ja Vene peasanitaararsti Gennadi Onistšenko ütles laupäeval, et Moskva kehtestab "suure tõenäosusega" esmaspäeval teatud Leedu piimatoodete impordile piirangud, kuna Vene tarbijakaitseamet ei ole toodete kvaliteediga rahul.

 

 

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised