Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTÜ ETNA Eestimaal otsib ettevõtlikku naist

Ettevõtlike maanaisi ühendav MTÜ ETNA Eestimaal otsib kandidaate "Ettevõtlik Naine 2013" tiitlile. Konkursi eesmärgiks on tunnustada Eesti maapiirkondades elavaid ettevõtlikke naisi, kes tegutsevad nii ettevõtluses kui ka panustavad maapiirkondade arengusse laiemalt.

Tiitli kandidaat elab ja tegutseb Eestis, omab saavutusi maakonna, piirkonna ja koduriigi elu edendamisel, on loov ja edukas ning uuendusmeelne oma tegevusalal.

Kirjalikult esitatud kandidaatide ankeetide hulgast teeb valiku MTÜ ETNA juhatus ja valituks osutub enim punkte saanud kandidaat.

MTÜ ETNA Eestimaal ootab ettepanekute tegemisel abi Eestis tegutsevatelt ettevõtlusorganisatsioonidelt ja üksikisikutelt.

Ankeet peab sisaldama lühikest põhjendust kandidaadi saavutuste kohta 2013 aastal. Samuti palume ära märkida kandidaadi nimi, kontaktandmed, tegevusala ja tiitlid. Palume lisada ka info kandidaadi esitaja kohta.

MTÜ ETNA Eestimaal on maapiirkondades tegutsevaid naisettevõtjaid ning ettevõtlusega alustada soovivaid naisi toetav ja spetsiaalselt naistele mõeldud koolitusi pakkuv mittetulundusühing, mis tegutseb juba 2003. aastast.

ETNA Eestimaa annab tiitlit Ettevõtlik Naine välja juba seitsmendat korda ning eelnevatel aastatel on tiitli pälvinud Heli Viedehof, Kristel Habakukk, Kaja Kesküla, Piret Talistu, Reet Maadla ja Piret Pihel.

Kirjalikke ettepanekuid Ettevõtlik Naine 2013 kandidaatide kohta ootame kuni 4.aprillini e-mailile [email protected] ja lisainfot ning ankeedi kandideerimiseks leiab kodulehelt www.fem.ee.

Ettevõtlik Naine 2013 kuulutatakse välja 9.aprillil 2014 toimuval seminaril Mõdrikul.

Lisainfo:

MTÜ ETNA Eestimaal juhatuse liige Silva Anspal

tel.5064211

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960