Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Virumaa Põllumeeste Liidu juhatus valis uue esimehe

Virumaa Põllumeeste Liidu juhatus valis oma istungil uueks esimeheks Westpoint Eesti OÜ juhi Sivar Irvali.

„Usun, et uue koosseisuga juhatus on väga teovõimeline ning muudame Virumaa Põllumeeste Liidu tegevuse aktiivsemaks ning liikmetele kasulikumaks“, ütleb uus juhatuse esimees. Põhiliste ülesannetena näeb ta info liigutamist kõikidele liikmetele, juhatuse aktiivset ja järjepidevat tööd ning koostöö arendamist teiste organisatsioonidega.

Juhatuse prioriteetideks lähiajal on hanede ja teiste rändlindude probleemile lahenduse leidmine, liidu liikmete ootustele parem vastamine ja ka liikmeskonna laiendamine. Uue Maaelu Arengukava paremaks kasutamiseks valmistutakse Euroopa Innavatsioonipartnerluse (EIP) rakendamiseks ning osaletakse aktiivselt nõuandeteenuse hanke ette valmistamisel.

Virumaa Põllumeeste Liidu juhatuse moodustavad: Alo Altermann, Asso Einberg, Sivar Irval, Indrek Klammer, Olav Kreen, Diana Pärna ja Mika Vehmanen. Liidu juhatus on valitud selliselt, et esindatud on kõik põhilised põllumajandustootmise valdkonnad nagu piimatootmine, taimekasvatus, lihaveisekasvatus ja seakasvatus. Sedasi on võimalik reageerida erinevates valdkondades olevatele või tekkivatele probleemidele võimalikult kiiresti ja efektiivselt. Samuti on otsitud paremat tasakaalu noorte ja aktiivsete ning juba pikaajalise kogemusega põllumeeste vahel.

Virumaa Põllumeeste Liit on esindanud põllumajandustootjate huve juba 25 aastat, alustades tegevust 1989. aastal. Täna on liidus 46 aktiivset ettevõtjat, kes toodavad suure osa Lääne-Virumaa põllumajandustoodangust. Virumaa Põllumeeste Liidu tegevus on mitmekülge alustades koolituste korraldamisest, lõpetades põllumajandustootjate esindamisega ministeeriumites. Liidu tegevused on suunatud selleks, et põllumajandustootjad oleksid konkurentsivõimelised ka teiste Euroopa Liidu riikide põllumajandustootjatega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960