Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jatiina lõi kopa maasse

Jatiina OÜ allkirjastas ehitustööde lepingu uue peamaja ehitamiseks. Investeeringu kogumaksumuseks hinnatakse pea 2 miljonit eurot.

10. septembril 2014, allkirjastati ehitustööde leping Jatiina OÜ ja Paide MEK AS’i vahel Jatiina OÜ peamaja ehitamiseks aadressile Kauba tee 10, Tõrvandi, Ülenurme vald, Tartumaa. Ehitustööd algasid möödunud nädalal, 18. septembril ning ehitise eeldatav valmimisaeg juuni 2015. 

Jatiina OÜ peamaja püstitatakse 5840 m² suurusele krundile. Hoonesse on planeeritud müügisaal (238 m²) koos kontoripindadega 3-l korrusel (ca 245 m²), tehnika remondisaal (ca 482 m²)ning laopinnad (ca 381 m²). Hoone juurde on planeeritud teid ja platse 2400 m² ulatuses, millele rajatakse ka autoparkla 20-le autole.

Jatiina OÜ tegevdirektor Imre Vilt sõnas: “Uue müügikeskuse ehitamine parandab eelkõige kliendile teenuse kvaliteeti ning kättesaadavust. Ettevõtte töö muutub efektiivsemaks, suureneb laopind ning kontori ja töökoja pind. Uue hoone olulisimaks uuenduseks meie klientide jaoks on müügisaal, kus saab esmakordselt Eestis siseruumides põllumajandustehnikaga tutvuda. Kindlasti tähendab laienemine pikas perspektiivis ka uute töökohtade tekkimist.”

Oilseeds Grupi juhataja Veikko Vahar lisas: "Meie jaoks on alati olnud oluline pakkuda klientidele parimat teenindust ja selle nimel näeme iga päev palju vaeva. Usume, et uues hoones suudame end veelgi ületada."

Lisaks põllumajandustehnika ainuesindamisele Eestis pakub ettevõte ka põllumajandusmasinate hooldust, varuosi ja professionaalset hooldusteenust. Oilseeds Gruppi kuulub lisaks Jatiinale ka AS Oilseeds Trade, Oilseeds Agro OÜ ja Agraar Invest OÜ. Oilseeds Grupp põhineb täielikult eestimaisel kapitalil.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960