Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 3. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teet Soorm pälvis „Hea ettevõtja 20" kuldse rinnamärgi

Lääne-Viru maavalitsus tunnustas eile toimunud ettevõtluspäeval “Tubli töötaja” ja “Hea ettevõtja” rinnamärgi ja tänukirjaga mitut Lääne-Virumaa silmapaistvat aktiivset inimest. Lisaks teistele pälvis „Hea ettevõtja 20" kuldse rinnamärgi HKScan Estonia juhatuse esimees Teet Soorm.

„Eestis peaks olema rohkem uuenduslikke ja edukaid ettevõtteid, kes suudavad pakkuda tööd kümnele või enamale inimesele ning oma tooteid ja teenuseid eksportida. AS HKScan Estonia on Baltimaade suurim lihatöötlemisettevõtte, mille puhul väärib äramärkimist Eesti majandusele oluline ekspordivõimekus, mis tagab suuremad eeldused edasiseks arenguks. Läänevirumaalasena tunnen heameelt, et Teet Soorm on suutnud parandada turupositsiooni kontserni ettevõtete tegevusvaldkondades, alates sea- ja broilerikasvatusest ning muna tootmisest, lõpetades kvaliteetsete ja kodumaiste sea- ja linnulihatoodete valmistamisega, mida tarbijad ostavad ja armastavad,” ütles endine Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum. “Teet Soorm on ettevõtlik inimene, kes ei jäta ka kõige raskemat alustatud teed pooleli ja just see on oluline maailmas, kus paljud üritavad leida otseteed eduni. Tunnen heameelt, et AS HKScan Estonia on hoidnud Rakveret pildis nii oma kaubamärgiga kui ka paljude kohalike ettevõtmiste toetamisega,“ lisas Vallbaum.

HKScan Estonia juhatuse esimehe Teet Soormi sõnul on 20 aastat nii inimese elus kui ka ettevõtte arengus väga pikk aeg. “Minu jaoks on see aeg koos HKScan Estonia ja viimase tütarfirmade seltsis olnud huvitav ja arendav – tõeline kvaliteetaeg. Iga päev on olnud huvitav, täis rõõme, uusi väljakutseid, uute sihtide poole liikumist ning naeratavaid ja innustavaid kaastöötajaid. Õpitud ja jumala poolt antud amet elusloomade, lindude ja lihatööstuste keskel on pakkunud mulle täit rahuldust ning ma loodan, et pakub rõõmu veel pikkadeks aastateks. Sära silmadesse kõigile meie ettevõtte töötajatele ja liigume ikka pea püsti koos uute võitudeni,” lisas Soorm.

Lääne-Viru maavalitsus tunnustab „Hea ettevõtja" ja „Tubli töötaja" rinnamärkidega maakonna tublisid inimesi alates 2011. aastast. Otsused rinnamärkide andmise kohta teeb Lääne-Viru maavalitsuse, Lääne-Viru arenduskeskuse ja Lääne-Viru omavalitsuste liidu ühine komisjon.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960