Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 3. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mahetootja Loodusvägi tuleb välja uute toodete ja ühtlustunud disainiga

Eesti mahetootja OÜ Loodusvägi on toonud turule lisaks juba populaarsust kogunud mustika-mustsõstraglögile veel kaks uut imemaitsvat glögi: astelpaju- ja pohlaglögi. Kõik nimetatud glögid on valmistatud marjadest pressitud täismahlast.

“Algselt oli planeeritud turule tuua jõhvikaglögi, kuna aga meie loodus seekord Eestist ja põhjamaadest jõhvikat ei andnud, siis asendasime jõhvika pohlaga. Tulemuseks on imemaitsev pohlaglögi koos luksusliku Bourbon vaniljega,” kommenteeris Loodusväe tegevjuht Ahto Vegmann.

Tootearenduse on läbinud tarbijate poolt armastatud tatrajahust piparkoogid, mis on nüüdsest gluteeni- ja piimavabad. Varem piparkookide koostisaineks olnud hapukoor on asendatud kookospiimaga. “Meil on suur rõõm, et suudame gluteeni- ja piimatalumatusega ning samuti veidi teadlikuma tarbimisharjumustega inimeste jõululauda rikastada,” lausus Loodusväe turundusjuht Anneli Vernik.

Põhjalikku uuenduskuuri on praegu läbimas ka Loodusväe kaubamärk, pakendid ja etiketid. “Pöörasime erilist rõhku põhjamaisele stiilsele ja selgele disainile. Sellest õhkub nii kvaliteet, puhta looduse ürgne vägi, kui ka läbi toredate värvilahenduste meie toodetest saadav elurõõm,” jutustas Loodusväe turundusjuht Vernik. “Senised veel kohati kasutuses olnud plastetiketid vahetasime keskkonnasõbralikumate paberetikettide vastu välja,” lisas ta.

Oktoobri lõpus Rootsis Malmös toimunud Põhjamaade suurimal mahemessil Nordic Organic Food Fair tutvustas Loodusvägi oma brändi uut ühtset nägu ja uudistooteid ka välisklientidele. “Meie uus visuaal võeti Malmös väga positiivselt vastu ja Loodusväe uudistoode- pohlaglögi- tekitas seal suurt elevust,” rääkis Loodusväe tegevjuht Ahto Vegmann. “Tänu Malmö messile suurendasime Rootsis kaupluste hulka, kus meie tooteid müüakse. Laienesime ka Inglismaale ja alustasime läbirääkimisi Norra edasimüüjatega.”  

OÜ Loodusvägi on pühendunud kõrgkvaliteediliste mahetoodete väljaarendamisele, tootmisele ning turustamisele põhjamaisele kliimale omastest toorainetest. Väärtustades Eesti loodust ning puhast toorainet, eelistab Loodusvägi oma tootmises kodumaist mahetoorainet.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960