Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MES tunnustab parimaid õpilasi ja õpetajaid

Reedel 7. novembril tunnustab Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) taas parimaid maamajanduseriala õpilasi ja õpetajaid ning annab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspeol üle aunimetused 2014. aasta parimatele maamajanduseriala õpilastele ja õpetajatele.

Maaelu Edendamise Sihtasutuse moodustatud komisjon valis sel aastal parimateks maamajanduseriala õpilasteksOlustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli põllumajanduseriala IV kursuse õpilase Johannes Toomi ja Järvamaa Kutsehariduskeskuse põllumajanduseriala IV kursuse õpilase Pille-Riin Reinausi. Parimaks maamajanduseriala õpetajaks valiti Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli põllumajanduseriala õpetaja Marika Oeselg. Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda annab eripreemia pikaajalise ja tulemusliku töö eest Põltsamaa Ametikooli kodumajanduse eriala õpetaja Ene Külanurmele.

„Meil on hea meel, et on noori, kes soovivad oma tuleviku maaeluga siduda ja sellesse panustada. Sellisele suhtumisele aitavad kindlasti kaasa tublid õpetajad, kes on oma õpilastele eeskujuks,“ arvab Andres Vinni, kes on Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse liige ning parimate valimise komisjoni esimees.

MES valib parimaid maamajanduseriala õpilasi ja õpetajaid 2001. aastast. Aunimetuste andmine on koolide seas kujunenud oluliseks konkursiks ning ka sel aastal esitati kandidaate kõikidest maajamajanduserialasid õpetavatest  kutsekoolidest.

Parimate valimisel osalevad Maaelu Edendamise Sihtasutuse, Põllumajandusministeeriumi, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja, Sihtasutuse Kutsekoda, ajalehe Maaleht ja saate Maahommik esindajad. Aunimetused parimatele annab üle MESi  juhatus Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja traditsioonilisel lõikuspeol reedel 7. novembril Laitse Graniitvillas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960