Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 7. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stokker Agri OÜ on endiselt ametlik John Deere-i esindaja Eestis

Kuni novembrini lõpuni müüb John Deere tehnikat ja varuosi ning teostab garantiiremonti kõigile kehtiva garantiiga masinatele Stokker Agri OÜ.

Stokker Agri müüb, hooldab ja remondib John Deere, Kuhni, Joskini, Bednari, Spearheadi, Schuitemakeri, McHale, Hawe, Grimme jt. tootjate põllumajandustehnikat Eestis läbi oma kolme teeninduskeskuse Paides, Tartus ja Tallinnas.

Lisaks pakume klientidele diagnostika-, nõustamis-, hooldus- ja remonditeenust läbi Eesti suurima mobiilsete hooldetöökodade võrgustiku. John Deere aia- ja kommunaaltehnikat müüvad ja hooldavad lisaks 13 Stokkeri tööriistakeskust.

30. novembril 2015 lõpeb Stokker Agri ja John Deere vaheline koostööleping. Kuni novembri lõpuni müüb John Deere tehnikat ja varuosi ning teostab garantiiremonti kõigile kehtiva garantiiga masinatele Stokker Agri OÜ

Alates 1. detsembrist lähevad John Deere masinate kehtivad garantiikohustused üle uuele esindajale.

Stokker Agri jätkab oma tegevust Eesti põllumajandustehnika turul ning ka tulevikus jääme pakkuma oma klientidele igakülgset tehnilist tuge kõigi meie poolt müüdud masinate kasutamisel.

Mecro grupp on Eesti kapitalile kuuluv ettevõte, kes tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. Mecro grupis töötab üle 500 inimese ning grupi konsolideeritud käive oli 2014. aastal veidi alla 100 miljoni euro. Põllumajandustehnika on Mecro Grupi jaoks tööriistade ja seadmete ning ehitusmasinate kõrval üks strateegilisi tootevaldkondi. Meie eesmärk on olla turul hinnatuim koostööpartner kõigis neis valdkondades. Me jätkame aktiivset tööd selle eesmärgi saavutamiseks kogu Baltikumis.

Küsimuste korral palun pöörduge: AS Mecro, Priit Prints, juhatuse liige, [email protected], tel 5017304. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960