Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 31. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare turul saab mekkida mahegrillliha

Kuressaare turul on laupäeval sarja Minu köök turul raames maheliha grillimine ja barbecue küpsetamine.

Grillitakse veise-, lamba- ja sealiha. Maheliha saab osta ka koju kaasa, kohapeal jagatakse infot mahepõllumaanduse ja -toodete kohta.

„Sel suvel toimuvad Kuressaare turul kohaliku ja mahetoidu tutvustuspäevad Minu köök turul,“ ütles Merit Mikk Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutusest. „Kohapeal on tootjad ja spetsialistid, kes räägivad mahetoodetest, valmistavad toite, jagavad retsepte ja muud infot. Sel laupäeval, 1. augustil on järg maheliha käes – grillime liha, suurema kõhutäie saab osta nii kohapeal tarbimiseks kui ka koju kaasa. Pakutakse maitsta ka mahelihast valmistatud vorste. Ootame kõiki lihasõpru alates kella 11.00 kuni kella 14.00ni.“

Sarnased üritused toimuvad suve jooksul järgmiselt:

1.08 / 11:00-14:00 Maheliha

15.08 / 11:00-14:00 Mahepiim ja -munad

20.08 / 14:00-17:00 Tomat ja kurk

27.08 / 12:00-17:00 Juurviljad

12.09 / 10:00-16:00 Õun ja kõrvits

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960