Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avatud talude päev tunnistati 2015. aasta parimaks suhtekorraldusprojektiks

Avatud talude päeva peakorraldaja oli Karin Volmer.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) tunnistas Suhtekorralduse auhind 2015 konkursil parimaks tööks mullu juulis esimest korda toimunud üle-eestilise avatud talude päeva. Ettevalmistused tänavu 24. juulil toimuvaks avatud talude päevaks on juba alanud.

Avatud talude päeva võtsid hästi vastu nii põllumehed kui ka publik.  „Publikuhuvi Eesti põllumajanduse ja maaelu vastu oli kolm korda suurem, kui julgesime endale eesmärgiks seada – kokku tehti päeva jooksul taludesse ligi 45 000 külastust,“ rääkis Mäe ja lisas, et paljud põllumehed leidsid külastajate seast oma toodangule ostjaskonda.

Alanud on ka ettevalmistused tänavu 24. juulil toimuvaks avatud talude päevaks. „Talud ja põllumajandustootmised saavad end osalejateks registreerida kuni 1. maini, praeguseks on oma osalemisest teada andnud juba üle 90 ettevõtja,“ lisas Mäe.Suhtekorralduse auhind 2015 konkursil kokku 22 osaleja hulgast pääses teise vooru 11 nominatsiooni. Avatud talude päev tunnistati konkursi parimaks projektiks ja see pälvis grand prix.Suhtekorraldusauhinna žürii tööd juhtis rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management asepresident José Manuel Velasco Guardado. Žüriisse kuulusid Aive Hiiepuu, Aleksandra Moorast, Aune Past, Margus Mets, Krista Must, Janek Mäggi ning eelmise aasta auhinnakategooriate võitjate esindajad Rainer Laurits, Lauri Linnamäe, Reelika Lepp ja Indrek Raudjalg.Eesti Suhtekorraldajate Liit korraldab Suhtekorralduse auhinna konkurssi alates 2000. aastast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960