Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 22. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dimedium avas uue laohoone

Dimedium avas uue laohoone
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Eile, 21. aprillil, avas Dimedium AS uue laohoone. Dimediumi laohoone on esimene objekt tulevasest põllumajanduse ja metsanduse tehnopargist, mis kerkis vahetult Tartu linna piirile Tallinna maantee äärde.

Maailma ühe suurima tax-free-kaubandusettevõtte Tallinki uutest laolahendustest räägib Laoseisu konverentsil Tallink Duty Free logistika- ja tarneahelajuht Allar Lauring.

Teiste seas esineb ka Evelin Edro, kes räägib pikemalt Rimi Eesti keskladude ja logistikaoperatsioonide sertifitseerimisest ja kuidas õigete kvaliteedimõõdikutega raha säästa.Vaata konverentsi kohta lisainfot SIIT.

Vaata, kes juba osalevad 27. aprillil toimuval Laoseisu konvernetsil SIIT

Osavõtutasu, erihinnad kehtivad registreerumisel kuni 22.aprill k.a:

3 või enama osaleja korral ettevõttest on tavahind osaleja kohta 250€+km, erihind 200 €+km

2 osaleja korral ettevõttest on tavahind osaleja kohta 300€+km, erihind 250 €+km

1 osaleja ettevõttest, osalustasu 350 €+km

Nüüd on kõik teenused ja kaubad, mis seotud loomadega, võimalik klientidel saada ühest kohast. Dimediumi tootevalik on saanud ka täiendust, näiteks erinevate mahe- ja tavaväetiste osas. . Dimediumi juhataja Sivar Irval ütles, et uue maja ehitamine oli plaanis juba aastaid. „Selline hoone oli meie pikaajaline unistus, nii kunagises Dimelas, kui Remediumis nägime, et sellise hoone järele on suur vajadus. Nii sai meie, eraldi firmades olles, mõeldu koos ära tehtud. Maja valmis iseenesest kiirelt, 6,5 kuuga. Tänan kõiki koostööpartnereid, arendajaid ja ehitajaid, ning oma firma inimesi,“ lausus Irval.

Uue laohoone esimesel korrusel on kogupinda 1240 ruutmeetrit, seal asuvad teenindussaal, eritingimustele vastavad laoruumid ning mahukaupade ladu. Teisel korrusel asuvad puhke- ja seminariruum.Maja projekteeris arhitektuuribüroo Design Police Department ja ehituse peatöövõtja oli Mapri OÜ.Kaua tehtud kaunike

Tähtvere vallavanema Rein Kokk’i sõnul on piirkond väga atraktiivne. „Ettevõtlust on meie vallas vähe. Igal aastal tekkib üks ettevõte juurde, põhjuseks on valla asukoht, sest ollakse n.ö linna puhkealaks, mis mõeldud rohealana,“ selgitas vallavanem ja soovis Dimediumile edu ning töiseid kordaminekuid. 

Dimedium avas uue laohoone.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960