Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laupäeval selguvad Eesti parimad talud ja parimad talutoidud aastal 2016

Laupäeval selguvad Eesti parimad talud ja parimad talutoidud aastal 2016
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Laupäeval, 30. juunil kuulutatakse Eesti talupäevade raames Jänedal välja konkursi „Eesti parim talu 2016“ võitja. Konkurss toimub juba 24. korda. Tänavu esitati konkursile 10 erinevat talu ja neid hinnati kolmes erinevas kategoorias: parim tootmistalu, parim noortalunik ja parim alternatiivset tegvust edendav talu. Üldvõitjale omistatakse tiitel „Aasta talu 2016“.

Talupidajate keskliit kutsus tänavu esile uue konkursi „Eesti parim talutoit“.

Eesti XXV Talupäevad toimuvad 30.-31. juulil 2016

SIIT.

Nimetatud konkursi võitjad selguvad samuti talupäevade piduliku avamise raames.

Talutoitu hinnati seitsmes erinevas kategoorias:

Parim pagaritoodeParim keedisParim piimatoodeParim lihatoodeParim tervisetoodeParim maiusParim jook

Parima talutoidu konkursil osales kokku 25 talu ja väikeettevõtet 77 erineva tootega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960