(Sisuturundus) TeknEst OÜ kutsub SMARTBOW loomade jälgimissüsteemi seminar-infopäevale

TeknEst OÜ kutsub SMARTBOW loomade jälgimissüsteem
TeknEst OÜ kutsub SMARTBOW loomade jälgimissüsteemi seminar-infopäevale

TeknEst OÜ korraldab 02. augustil Saaremaal ja 03. augustil Laekveres seminar-infopäevad, kus tutvustatakse veisekasvatajatele SMARTBOW loomade jälgimissüsteemi ja demonstreeritakse, kuidas süsteem praktikas toimib.

Mis on mis? Intelligentne SMARTBOW jälgimissüsteem salvestab loomade aktiivsust ja mäletsemist  ööpäevaringselt ning võimaldab määrata ka looma asukoha farmis.

Innovatiivne kõrvamärk edastab informatsiooni läbi farmi paigaldatud vastuvõtjate lokaalsesse serverisse
Innovatiivne kõrvamärk edastab informatsiooni läbi farmi paigaldatud...

Innovatiivne kõrvamärk edastab informatsiooni läbi farmi paigaldatud vastuvõtjate lokaalsesse serverisse, kus andmed töödeldakse iseõppivate algoritmide abil. Süsteem teavitab kasutajat automaatselt, kui esineb kõrvalepõikeid looma tavapärasest käitumisest, võimaldades seeläbi varakult tegutseda. Kasutajate teavitamine toimub e-maili või SMS-i teel, mistõttu on võimalik ka farmist eemal olles loomade tegevusega kursis olla.

Kasutajate teavitamine toimub e-maili või SMS-i teel
Kasutajate teavitamine toimub e-maili või SMS-i teel

SMARTBOW on abiks, kui soovid:
- parandada seemendustulemusi
- avastada varakult haigestumisi ja seedehäireid
- kiiremini leida looma farmis
- tõelist abilist farmi

SMARTBOW nutikas jälgimissüsteem võimaldab:

- kindlat inna avastamist
- mäletsemise ja tervise jälgimist
- lehma asukoha määramist farmis
- ööpäevaringset automatiseeritud jälgimist

KINDEL INNA AVASTAMINE
Nii lihtne on lühendada poegimisvahemikku. Indlemise avastamine ja õige seemenduse hetk on otsustavateks teguriteks viljakuse puhul. SMARTBOW pakub täiuslikku toetust: 24 tundi päevas, 7 päeva nädalas. SMARTBOW salvestab loomade aktiivsuse ööpäevaringselt ja teavitab Teid automaatselt, kui loomad indlevad arvuti, nutitelefoni või tahvelarvuti teel. Te olete alati kursis loomade aretusnäitajatega ja saate seemendusi teostada optimaalselt.

SMARTBOW salvestab loomade aktiivsuse ööpäevaringselt
SMARTBOW salvestab loomade aktiivsuse ööpäevaringselt

Tulemus:

 • Kõrgem piimatoodang vähemate töötundidega
 • Automaatne jälgimine ööpäevaringselt
 • Parimad seemendustulemused
 • Vähenenud seemenduskulutused
 • Lühem poegimisvahemik


MÄLETSEMISE JA TERVISE JÄLGIMINE

Mäletsemine on lehmal oluline tervisliku seisundi näitaja. Kõrvalekalle normaalsest näitab, et teatud loomaga on midagi valesti. Intelligentne SMARTBOW kõrvamärgi andur salvestab minutilise täpsusega looma mäletsemisaja. Ootamatute ja pikemaajaliste muutuste alarmid võimaldavad varakult avastada seedehäireid. Lisaks on võimalik varajases staadiumis avastada ainevahetushaiguseid nagu ketoos või vatsa atsidoos. SMARTBOW võimaldab reageerida õigeaegselt, vältimaks kalleid ravikulusid või karjast väljaminekuid. Mida kiiremini tegutseme, seda kiiremini taastame oma loomade kõrge jõudluse.

Kõrvalekalle normaalsest näitab, et teatud loomaga on midagi valesti
Kõrvalekalle normaalsest näitab, et teatud loomaga on midagi valesti

Tulemus:

 • Varajane haigestumiste ja seedehäirete avastamine
 • Vähendame ravimite ja prakeerimise kulutusi
 • Parem loomade tervis
 • Kõrge piimatoodangu kindlustamine


LEHMA ASUKOHT FARMIS

Nii lihtne on leida ühte looma. Mida suurem kari, seda kauem võtab aega looma leidmine. SMARTBOW lõpetab tüütud otsingud. SMARTBOW näitab, kus teie loomad hetkel farmis on. Üks silmapilk arvuti, nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanile näitab täpselt, kus asub lehm, keda on vaja seemendada, tuleb teha muid toiminguid või ei ole käinud lüpsirobotis.

SMARTBOW näitab, kus teie loomad hetkel farmis on
SMARTBOW näitab, kus teie loomad hetkel farmis on

Tulemus:

 • Säästab kallist aega
 • Kiire ja lihtne loomade leidmine
 • Sekundkiire lokaliseerimine
 • Tõeline töökoormuse vähendaja

 

AUTOMATISEERITUD JÄLGIMISISSÜSTEEM ÖÖPÄEVARINGSELT

Automaatne jälgimine ja sellega ühendatud andmete salvestamine ööpäevaringselt annab teile rohkem aega teha muid töid. Tavapärane kontroll päeval või öösel langeb ära. Süsteem salvestab üksikute loomade ideaalsed liikumised ja registreerib kindlalt iga kõrvalekalde ja muutuse. Stress või terviseprobleem avastatakse varakult ja saate reageerida õigeaegselt.

Iga loomal on oma erinevad liikumisharjumused. Süsteem kohandub iga looma liikumisele ja õpib tajuma kõrvalekaldeid ning teavitab muutustest alarmi teel.

Süsteem kohandub iga looma liikumisele
Süsteem kohandub iga looma liikumisele

Tulemus:

 • Varajane avastamine käitumiste muutumisel
 • Stressi või haiguse sümptomid on koheselt äratuntavad ja saate kiiresti alustada toimingutega
 • Jõudluse langust välditakse

INTUITIIVNE KASUTAMINE JA ESMAKLASSILINE TEENINDUS

Pole oluline kas saad tehnikaga hästi läbi või oled mistahes arvutite suhtes skeptiliselt meelestatud – lubame, et SMARTBOW kasutamine on lihtsamast lihtsam. Meie kliendid kommenteerivad: “Just nii lihtne peabki üks tarkvara olema.” Meie klienditeenindus vastab hea meelega kõikidele tootega seotud küsimustele. Süsteem on varustatud kaugpääsuga veebitoega, kust saab alati tipptasemel informatsiooni ja tagasisidet.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused