Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 30. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bayer OÜ otsib agronoomi

Bayer OÜ otsib agronoomi
Foto: Bayer AG
Bayeris on Sul võimalus kuuluda meeskonda, kus hinnatakse töötajate kirge uuenduste tegemiseks ja antakse võimalusi muutuste elluviimiseks.

Peamised tööülesanded on:

kliendisuhete arendamine ja hoidmine Eestis, sh suhtlemine nii edasimüüjate kui lõpptarbijatega;eesmärgistatud müügitulemuste saavutamine;kliendi vajaduste selgitamine ja nõustamine kliendi juures;demonstratsioonkatsete planeerimine ja korraldamine, kokkuvõtete tegemine ja andmete analüüs;müügistrateegiate ja turundustegevuse planeerimine, elluviimine ja jälgimine;toodete kasutamise tagamine vastavalt registreeritud etiketijuhistele ning Eesti Vabariigis kehtestatud nõuetele;toodete tutvustamine seminaridel ja õppepäevadel;Bayeri kuvandi kindlustamine ja hoidmine, igapäevases töös korporatiivsete väärtuste kasutamine ja arvestamine.

Sobiv kandidaat on:

agronoomia või bioloogia haridusega;hea eesti keele väljendusoskusega ning hea inglise keele oskusega kõnes ja kirjas;algatusvõimeline ja hea veenmisoskusega;suuteline iseseisvalt töötama ja vastutama;oma töös süsteemne ja oskab tegevusi prioritiseerida;valmis pingeliseks tööks ja välislähetusteks;B-kategooria juhiloaga;MS Office'i (Word, Excel, OutLook) igapäevane kasutaja.

Bayer on ülemaailmne ettevõte, mille põhitegevus on tervishoiu ja põllumajanduse valdkondades. Bayeri tooted ja teenused on loodud selleks, et tuua inimestele kasu ja parandada elukvaliteeti.

Omalt poolt pakume huvitavat väljakutset töötada tuntud ning väga edukas globaalses ettevõttes, professionaalset meeskonda, huvitavaid koolitusi, motiveerivat tulemuspalka, kindlustust, terviseedendamise toetust ja ametiautot.

Töökuulutuse leiad SIIT. Kandideeri „Fill out an application“ lingi kaudu.

Kui sul on küsimusi meile, siis palun võta ühendust Janne Ehte-Tammiste'ga (e-post: [email protected]).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960