Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 11. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BASF otsib agronoomi

BASF otsib agronoomi
Foto: BASF
BASF on maailma juhtiv keemiaettevõte, pakkudes oma klientidele põllumajandussektoris intelligentseid lahendusi jätkusuutlikuks tulevikuks.

Globaalse turuliidrina on BASF Crop Protection Business Unit pühendunud taimekaitselahenduste loomisse innovatiivsete teadusuuringute ja tehnoloogia abil, investeerides pidevalt olulisi ressursse tooteportfelli arendusse. Haldame oma tooteid vastutustundlikult alates nende avastamis- ja arendusprotsessist kuni kasutuse, jäätmekäitluse ja lõpliku kõrvaldamiseni. Me hoolime väga nii toidust, põllumajandusest, keskkonnast, oma töötajatest kui ka meie panusest kogu maailmale.

BASFi jätkuvalt kasvavasse Põhjamaade ja Baltikumi meeskonda on oodatud:

Agronoom, Lõuna-Eesti piirkond

Sinu peamiseks fookuseks on:• nõustada põllumajandusettevõtete agronoome ja valdkonna spetsialiste parima taimekaitselahenduse leidmisel ning jagada neile infot BASF-i toodete kohta;• valdkondlik haridus vähemalt bakalaureuse tasemel;BASF ühendab ja aitab erinevate annetega inimestel areneda üle kogu maailma. Sinu jaoks tähendab see mitmesuguseid võimalusi erialaseks ja karjäärialaseks arenguks rahvusvahelises ettevõttes. Meie jaoks on oluline hea meeskonnavaim - mitte üksnes Sinu sooritus, vaid ka isiksus.

• arendada ning hoida suhteid põllumajandusettevõtete ja edasimüüjate võtmeisikutega;• panustada aktiivselt Eesti müügistrateegia elluviimisel, osaledes eelarve koostamisel, hooaja sisesel prognoosimisel ja hooaja järgsete järelduse tegemisel, tõstmaks BASF-i toodete müüki;anda oma panus turundustegevustesse, uute toodete turule toomisse, turundusmaterjalide koostamisse, jms.Oled suurepärane kandidaat, kui Sul on:

• vähemalt 2 aastane töökogemus koos valdkonna äriliste ja tehniliste vajaduste tundmisega;• esmased teadmised taimekaitsevahenditest;• tugev tegutsemistahe, oled tulemustele orienteeritud ning hea suhtleja;• valdad inglise keelt sõnas ja kirjas;• tunned hästi Microsoft Office tarkvara;• Sul on kehtiv juhiluba.Miks BASF meeskonnaga liituda?

BASF pakub Sulle vastutusrikast tööd väljakutsuvas keskkonnas, erialast väljaõpet pühendunud meeskonnas, konkurentsivõimelist palka koos atraktiivsete hüvedega ning ametiautot.

Töökohale kandideerida saad SIIN.                                       

Tähtaeg: 26. aprill

Lisainfo:

Fontese konsultant Ela Jässi, tel. 6277 077

Fontese värbamisspetsialist Merily Kesküll, tel. 6277 077

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960