Autor: Põllumajandus.ee • 2. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agri Partner hakkab müüma Starfeldi põllumajandustehnikat ning kütteseadmeid

Agri Partner OÜ ja Starfeld OÜ annavad teada, et omavahelise müügitehingu tulemusena on Agri Partner OÜ omandanud Starfeld OÜ-lt põllumajandustehnika ning kütteseadmete müügi ja hoolduse valdkonna.
Nüüd saab osta Agr Partnerist ka Multiva külvikuid.
Foto: Multiva

Seoses sellega, alates 01.04.2019, esindab Starfeld OÜ poolt müüdavaid tooteid ja kaubamärke Agri Partner OÜ. Osapooled kinnitavad, et kõik sõlmitud lepingud ja tehtud pakkumised kehtivad, mis puudutavad põllumajandustehnika ning kütteseadmete müüki ja hooldust.

Perioodil 01.04.2019 – 30.06.2019 toimub üle läinud kaubamärkide müük, esitlemine ning varuosadega varustamine jätkuvalt aadressil Aretuse 7, Märja, Tartumaa.

Starfeld OÜ poolt esindatud kaubamärkide tarnijad on tehingust teadlikud ning on uuendanud lepinguid ja kokkuleppeid nii, et Agri Partner OÜ saaks sujuvalt jätkata kaubamärkide esindamist.

Starfeld OÜ tegutseb edasi ning kõik ettevõtte klientide ja tarnijate lepingulised kohustused, mis ei puutu antud tehingusse, jäävad ka edasiselt Starfeld OÜ tegevuseks ning ei kandu edasi Agri Partner OÜ-le.

Agri Partner OÜ annab kõik endast oleneva, et tagada klientidele sujuv teenindus ka üleminekuperioodil. „Kasvanud ettevõtte näol loodame pakkuda järjest tõsisemat konkurentsi Eesti põllumajandustehnika müügi turul, millest võidavad kõik Eesti põllumajandustootjad,“ kommenteeris Agri Partner OÜ juhatuse liige Argo Kukk.

Vajalikud kontaktandmed Starfed OÜ klientidele:

Ahti Sprenk, tel. 55 646 566 [email protected] – põllumajandustehnika müük ja varuosad

Mikk Miidla, tel. 55 22 742 [email protected] – kütteseadmed ja tööstuslikud imurid

Grete Aare, tel. 52 24 178 [email protected] – müügisekretär

Argo Kukk, tel. 50 53 076 [email protected] - põllumajandustehnika müük ja varuosad, juhatuse liige

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960